Zobrazeno 1 - 10
of 14
pro vyhledávání: '"Fermented dairy beverages"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Research, Society and Development; Vol. 10 No. 7; e19310716522
Research, Society and Development; Vol. 10 Núm. 7; e19310716522
Research, Society and Development; v. 10 n. 7; e19310716522
Research, Society and Development
Universidade Federal de Itajubá (UNIFEI)
instacron:UNIFEI
Research, Society and Development; Vol. 10 Núm. 7; e19310716522
Research, Society and Development; v. 10 n. 7; e19310716522
Research, Society and Development
Universidade Federal de Itajubá (UNIFEI)
instacron:UNIFEI
The objective of this work was to take advantage of buttermilk and whey for the development of a pineapple and wine flavored fermented dairy product and to characterize the product in physicochemical, microbiological and sensorial terms. The experime
Autor:
Radulović, Zorica, Paunović, Dušanka, Iličić, Mirela D., Mirković, Nemanja, Petrušić, Milica M., Obradović, Dragojlo B.
Publikováno v:
Prehrambena industrija-mleko i mlečni proizvodi
The tea fungus is being increasingly used in the production of innovative food products, both in Serbia and in other countries. This trend can be primarily ascribed to potential therapeutic characteristics of the fungus. The mechanism of this effect
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od_____10029::1b928f2aa84bf30af3851f584bb1757f
http://aspace.agrif.bg.ac.rs/handle/123456789/2273
http://aspace.agrif.bg.ac.rs/handle/123456789/2273
Autor:
Leite, Tatiana Dias [UNESP]
Publikováno v:
AlephRepositório Institucional da UNESPUniversidade Estadual PaulistaUNESP.
Made available in DSpace on 2014-06-11T19:23:27Z (GMT). No. of bitstreams: 0 Previous issue date: 2009-02-18Bitstream added on 2014-06-13T19:29:27Z : No. of bitstreams: 1 leite_td_me_sjrp.pdf: 1234484 bytes, checksum: a978ecd0d075bc681b8906a7611095d9
Externí odkaz:
http://hdl.handle.net/11449/88390
Autor:
Leite, Tatiana Dias.
Amidos e gomas são hidrocolóides usados freqüentemente em alimentos para conferir textura apropriada, controlar a umidade e a mobilidade da água. Estudos têm relatado que a interação de gomas e amidos em sistemas alimentícios pode alterar o i
Externí odkaz:
http://hdl.handle.net/11449/88390
Publikováno v:
AlephRepositório Institucional da UNESPUniversidade Estadual PaulistaUNESP.
Made available in DSpace on 2014-06-11T19:23:26Z (GMT). No. of bitstreams: 0 Previous issue date: 2008-02-25Bitstream added on 2014-06-13T19:50:09Z : No. of bitstreams: 1 reis_ja_me_sjrp.pdf: 321072 bytes, checksum: a97e35a10a1ed607424c4a24026412f3 (
Externí odkaz:
http://hdl.handle.net/11449/88375
Autor:
Reis, Janaína Alves dos.
Orientador: Fernando Leite Hoffmann
Banca: Alexandre Rodrigo Coelho
Banca: Ana Lúcia Barretto Penna
Este estudo foi desenvolvido com o intuito de avaliar a qualidade microbiológica de bebidas lácteas fermentadas, com adição de pol
Banca: Alexandre Rodrigo Coelho
Banca: Ana Lúcia Barretto Penna
Este estudo foi desenvolvido com o intuito de avaliar a qualidade microbiológica de bebidas lácteas fermentadas, com adição de pol
Externí odkaz:
http://hdl.handle.net/11449/88375
Kniha
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.