Zobrazeno 1 - 3
of 3
pro vyhledávání: '"Fermentation and biological activities"'
Publikováno v:
Journal of Saudi Chemical Society, Vol 19, Iss 4, Pp 360-371 (2015)
Natamycin “polyene” antibiotic was isolated from the fermentation broth of a Streptomyces strain No. AZ-55. According to the morphological, cultural, physiological and biochemical characteristics, and 16S rDNA sequence analysis, strain AZ-55 was
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/ecf9a8c9b63d4f0494e7b4153f2fec30
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Journal of Saudi Chemical Society, Vol 19, Iss 4, Pp 360-371 (2015)
Natamycin “polyene” antibiotic was isolated from the fermentation broth of a Streptomyces strain No. AZ-55. According to the morphological, cultural, physiological and biochemical characteristics, and 16S rDNA sequence analysis, strain AZ-55 was