Zobrazeno 1 - 7
of 7
pro vyhledávání: '"Ferementation"'
Autor:
Salim, Abdalla Ali
Publikováno v:
Универзитет у Београду
During the production and processing of food, large quantities of waste are generated which need to be properly stored and, at best, found new use and utilized. An extremely large problem worldwide is certainly the large amount of agroindustrial wast
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=nardusnacion::f01891b3a8209977f12a4a20ce95410d
https://nardus.mpn.gov.rs/handle/123456789/20632
https://nardus.mpn.gov.rs/handle/123456789/20632
Обеспечение продовольственной безопасности является одной из приоритетных задач развития России, которая достигается, в том числе, з
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_________::05b60dbb41b2ac2915721394bd6c5bf1
Autor:
Slouka, Christoph
Das Gram negative Bakterium E. coli ist heutzutage einer der wichtigsten Produzenten f��r rekombinante Proteine, nicht nur, da etablierte Klonierungsstrategien vorhanden sind, sondern auch aufgrund der einfachen Kultivierbarkeit der Bakterien. Re
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_________::8ade0b7ad9accecc7a62eeb833847f91
Autor:
Zhi-Hong Wen, Cheng-Chin Wang, Wen-Sheng Liu, Jyun-Ying Huang, Hui-Min David Wang, Shu-Hung Huang, Shi-Ying Huang
Publikováno v:
Food science and human wellness, 6(4):195-201
Food Science and Human Wellness, Vol 6, Iss 4, Pp 195-201 (2017)
Food Science and Human Wellness, Vol 6, Iss 4, Pp 195-201 (2017)
The optimization of fermentation medium is important for synthetic biological secondary metabolite productions. The effect of rotation speed, inoculum amount, and medium supplements on the cell growth and Lycogen⢠secretion of photobacterium Rhodo
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::7bcc29a5a819efbb9f5e524bbe9f112a
https://repository.publisso.de/resource/frl:6412169
https://repository.publisso.de/resource/frl:6412169
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.