Zobrazeno 1 - 5
of 5
pro vyhledávání: '"Fengxuan L"'
Publikováno v:
Food Science and Human Wellness, Vol 11, Iss 2, Pp 323-331 (2022)
Lactic acid bacteria (LAB) fermentation is the simplest and safest way of food preservation, and the use of probiotics in yoghurt could provide dairy products with unique flavors, textures and health benefits. In this study, Lactobacillus bulgaricus,
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/dc3d60fd088047519015535581681ccd
Publikováno v:
Remote Sensing, Vol 15, Iss 14, p 3583 (2023)
Small target detection has been widely used in applications that are relevant to everyday life and have many real-time requirements, such as road patrols and security surveillance. Although object detection methods based on deep learning have achieve
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/498b356a75154329b1a81bab7f124961
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.