Zobrazeno 1 - 10
of 41
pro vyhledávání: '"Fellahi, A. El"'
Autor:
Fellahi, Zine El Abidine1,2 (AUTHOR) zineelabidine.fellahi@univ-bba.dz, Boubellouta, Tahar3,4 (AUTHOR) t.boubellouta@univ-bba.dz, Bentouati, Insaf1 (AUTHOR) bentouatiinsaf22@gmail.com, Safsaf, Hadjer1 (AUTHOR) agroh300@gmail.com, Hannachi, Abderrahmane5 (AUTHOR) abderhannachi@yahoo.fr, Utkina, Aleksandra O.6 (AUTHOR) utkina-ao@rudn.ru, Rebouh, Nazih Y.6 (AUTHOR) n.yacer16@outlook.fr
Publikováno v:
Agronomy. May2024, Vol. 14 Issue 5, p984. 18p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Fellahi, A. El, Bore, T., Bodenes, P., Bensalem, S., Le Pioufle, B., Lopes, F., Martincic, E., Français, O.
Publikováno v:
In Procedia Engineering 2016 168:1287-1290
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Fellahi, Zine El Abidine1 zinou.agro@gmail.com, Hannachi, Abderrahmane2, Bouzerzour, Hamenna3
Publikováno v:
Revista Facultad Nacional de Agronomía Medellín. 2020, Vol. 73 Issue 2, p9131-9141. 11p.
Publikováno v:
Electronic Journal of Plant Breeding, Vol 4, Iss 1, Pp 1027-1033 (2013)
Half-diallel analysis with six genotypes of durum wheat was conducted for grain yield, yield components and agronomictraits related to abiotic stress tolerance. Aim of this study is to identify best parents for hybridization. Cultivar GuemgoumRkhem p
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/f52e65fd8c144cc8a9eb8b28896f281c
Publikováno v:
Algerian Journal of Biosciences; Vol. 2 No. 1 (2021); 19-29
The wheat quality requirements are diverse and depend on the wheat species cultivated, the expected end-use product and the environment in which it is produced. In this study, 34 bread wheat varieties were evaluated for several physico-chemical and r
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::11996c36a3143e92d16481e93ef723dc
Publikováno v:
International Journal of Agronomy. 4/19/2018, p1-11. 11p.
Autor:
Guendouz, Ali, Hannachi, Abderrahmane, Benidir, Mohamed, Fellahi, Zine El Abidine, Frih, Benalia
Publikováno v:
Agricultural Reviews; Sep2022, Vol. 43 Issue 3, p278-287, 10p