Zobrazeno 1 - 10
of 107
pro vyhledávání: '"Felis, G.E."'
Autor:
Almeida, O.G.G., Pereira, M.G., Bighetti-Trevisan, R.L., Santos, E.S., De Campos, E.G., Felis, G.E., Guimarães, L.H.S., Polizeli, M.L.T.M., De Martinis, B.S., De Martinis, E.C.P.
Publikováno v:
In Food Microbiology May 2024 119
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Calgaro, M., Pandolfo, M., Salvetti, E., Marotta, A., Larini, I., Pane, M., Amoruso, A., Del Casale, A., Vitulo, N., Fiorio, M., Felis, G.E.
Publikováno v:
Beneficial Microbes; 2021, Vol. 12 Issue 2, p121-136, 16p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Beneficial Microbes; January 2019, Vol. 10 Issue: 3 p301-314, 14p
Autor:
Siezen, R.J., Bayjanov, J., Felis, G.E., Sijde, M.R. van der, Starrenburg, M., Molenaar, D, Sanders, M.W.W., Hijum, S.A. van, Hylckama Vlieg, J.E. van
Publikováno v:
Microbial Biotechnology, 4, 383-402. Wiley
Siezen, R J, Bayjanov, J R, Felis, G E, van der Sijde, M R, Starrenburg, M, Molenaar, D, Wels, M, Hijum, S A & van Hylckama Vlieg, J E T 2011, ' Genome-scale diversity and niche adaptation analysis of Lactococcus lactis by comparative genome hybridization using multi-strain arrays. ', Microbial Biotechnology, vol. 4, pp. 383-402 . https://doi.org/10.1111/j.1751-7915.2011.00247.x
Microbial Biotechnology, 4, 3, pp. 383-402
Microbial Biotechnology, 4, 383-402
Siezen, R J, Bayjanov, J R, Felis, G E, van der Sijde, M R, Starrenburg, M, Molenaar, D, Wels, M, Hijum, S A & van Hylckama Vlieg, J E T 2011, ' Genome-scale diversity and niche adaptation analysis of Lactococcus lactis by comparative genome hybridization using multi-strain arrays. ', Microbial Biotechnology, vol. 4, pp. 383-402 . https://doi.org/10.1111/j.1751-7915.2011.00247.x
Microbial Biotechnology, 4, 3, pp. 383-402
Microbial Biotechnology, 4, 383-402
Lactococcus lactis produces lactic acid and is widely used in the manufacturing of various fermented dairy products. However, the species is also frequently isolated from non-dairy niches, such as fermented plant material. Recently, these non-dairy s
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::4682eede49eb622bfe42f4b87ddad7ff
http://hdl.handle.net/11562/390292
http://hdl.handle.net/11562/390292
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.