Zobrazeno 1 - 10
of 93
pro vyhledávání: '"Feeley, Mark"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
In Regulatory Toxicology and Pharmacology August 2019 106:262-269
Autor:
Ayotte, Pierre, Dewailly, Éric, Lambert, George H., Perkins, Sherry L., Poon, Raymond, Feeley, Mark, Larochelle, Christian, Pereg, Daria
Publikováno v:
Environmental Health Perspectives, 2005 Oct 01. 113(10), 1318-1324.
Externí odkaz:
https://www.jstor.org/stable/3436095
Autor:
Van den Berg, Martin, Birnbaum, Linda, Brunström, Björn, Cook, Philip, Feeley, Mark, Giesy, John P., Hanberg, Annika, Hasegawa, Ryuichi, Kennedy, Sean W., Kubiak, Timothy, Larsen, John Christian, Nolt, Cynthia, Peterson, Richard E., Poellinger, Lorenz, Safe, Stephen, Schrenk, Dieter, Tillitt, Donald, Tysklind, Mats, Younes, Maged, Wærn, Fredrik, Zacharewski, Tim
Publikováno v:
Environmental Health Perspectives, 1998 Dec 01. 106(12), 775-792.
Externí odkaz:
https://www.jstor.org/stable/3434121
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Canadian Journal of Public Health / Revue Canadienne de Sante'e Publique, 2010 Jan 01. 101(1), 28-31.
Externí odkaz:
https://www.jstor.org/stable/41996096
Autor:
Godefroy, Samuel Benrejeb, Dominguez, Silvia, Feeley, Mark, Théolier, Jérémie, Alla, Sohair A. Gad, Samel, Alex, Shedeed, Khaled, Helmy, Eman, Mansour, Hussein
Publikováno v:
Journal of Food Science (John Wiley & Sons, Inc.); Jan2023, Vol. 88 Issue 1, p552-562, 11p
Autor:
Bondy, Genevieve, Armstrong, Cheryl, Coady, Laurie, Doucet, Josée, Robertson, Patrick, Feeley, Mark, Barker, Michael
Publikováno v:
In Food and Chemical Toxicology 2003 41(2):291-301
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Botana, Luis M., Hess, Philip, Munday, Rex, Nathalie, Arnich, DeGrasse, Stacey L., Feeley, Mark, Suzuki, Toshiyuki, van den Berg, Martin, Fattori, Vittorio, Garrido Gamarro, Esther, Tritscher, Angelika, Nakagawa, Rei, Karunasagar, Iddya, LS IRAS Tox Algemeen, dIRAS RA-1
Publikováno v:
Trends In Food Science & Technology (0924-2244) (Elsevier Science London), 2017-01, Vol. 59, P. 15-24
Trends in Food Science and Technology, 59, 15. Elsevier Limited
Trends in Food Science and Technology, 59, 15. Elsevier Limited
Background Seafood toxins pose an important risk to human health, and maximum levels were imposed by regulatory authorities throughout the world. Several toxin groups are known, each one with many analogues of the major toxin. Regulatory limits are s
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::08ee0aa53435ec83cbb0ea9524f0521a
https://dspace.library.uu.nl/handle/1874/359705
https://dspace.library.uu.nl/handle/1874/359705