Zobrazeno 1 - 10
of 44
pro vyhledávání: '"Feeherry, F.E."'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Brul, S., van der Spek, H., Keijser, B.J.F., Schuren, F., Oomes, S.J.C.M., Montijn, R.C., Doona, C., Dunne, P., Feeherry, F.E.
Publikováno v:
High Pressure Processing of Foods, 173-194
STARTPAGE=173;ENDPAGE=194;TITLE=High Pressure Processing of Foods
STARTPAGE=173;ENDPAGE=194;TITLE=High Pressure Processing of Foods
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=narcis______::16a9a9bf4717f3e49f15925cf8b33467
https://dare.uva.nl/personal/pure/en/publications/functional-genomics-for-optimal-microbiological-stability-of-processed-food-products(e99c8bc3-e751-4c39-b439-baeef1258ab0).html
https://dare.uva.nl/personal/pure/en/publications/functional-genomics-for-optimal-microbiological-stability-of-processed-food-products(e99c8bc3-e751-4c39-b439-baeef1258ab0).html
Publikováno v:
Journal of Food Science (Wiley-Blackwell); Oct2003, Vol. 68 Issue 8, p2530-2537, 8p
Publikováno v:
Journal of Food Science (Wiley-Blackwell); Apr2003, Vol. 68 Issue 3, p982-987, 6p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.