Zobrazeno 1 - 10
of 315
pro vyhledávání: '"Fedulova, A. V."'
Publikováno v:
Vestnik MGTU, Vol 27, Iss 3, Pp 412-423 (2024)
The modern system of high-quality nutrition for the population includes the use of natural compounds from secondary products of animal origin. In the course of scientific substantiation of using secondary products from the processing of cephalopods,
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/b3429867c1404806a2bc3789fa338fb7
Autor:
Lyushtyk, A. Yu., Kayushnikov, S. N., Shashok, Zh. S., Uss, E. P., Fedulova, E. V., Grabko, Yu. V., Stoyanov, O. V.
Publikováno v:
Polymer Science -- Series D; Dec2023, Vol. 16 Issue 4, p965-970, 6p
Autor:
Fedulova, A. V., Sagaydack, J. A.
Publikováno v:
Scientific Bulletin of Polissia. 2018, Vol. 13 Issue 1,Part1, p47-53. 7p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
In Procedia Food Science 2015 5:50-53
Autor:
Malyshko, V. V., Fedulova, L. V., Sokolov, M. E., Moiseev, A. V., Basov, A. A., Dorohova, A. A., Shashkov, D. I., Dzhimak, S. S.
Publikováno v:
Biophysics; Apr2023, Vol. 68 Issue 2, p295-301, 7p
Publikováno v:
Latin American Archives of Animal Production / Archivos Latinoamericanos de Producción Animal / Arquivos Latino-Americanos de Produção Animal. aug2014 Suplemento 1, Vol. 22 Issue 5, p594-597. 4p.
Publikováno v:
Carpathian Journal of Food Science & Technology. 2018, Vol. 10 Issue 4, p5-15. 11p.
Autor:
Chernukha, Irina M.1, Fedulova, Liliya V.1, Kotenkova, Elena A.1, Takeda, Shiro2 s-taketa@azabu-u.ac.jp, Sakata, Ryoichi2
Publikováno v:
Animal Science Journal. May2018, Vol. 89 Issue 5, p784-793. 10p.
Autor:
Федулова, О. В., Fedulova, O. V.
Объектом исследования явилась конфликтологическая компетентность студентов-психологов. Предметом исследования стали представления о
Externí odkaz:
http://elar.urfu.ru/handle/10995/100011