Zobrazeno 1 - 10
of 810
pro vyhledávání: '"Fedorova, T."'
Autor:
Leskova S. Yu., Fedorova T. Ts., Pavlova S. N., Merzlyakov A. A., Purbuev A. V., Danilov M. B.
Publikováno v:
Vestnik MGTU, Vol 27, Iss 2, Pp 214-228 (2024)
Food is an integral factor in ensuring the active life of older citizens. However, the range of meat products, including sausages for specialized nutrition, is extremely limited. In this regard, a technology of functionally oriented boiled sausage fo
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/e915ca44a45b43faa82968ba431b747f
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Liu, X. †, Robbins, S. †, Eyles, J. †, Fedorova, T. †, Virk, S. †, Deveza, L.A. †, McLachlan, A.J. ‡, Hunter, D.J. †, §
Publikováno v:
In Osteoarthritis and Cartilage May 2021 29(5):667-677
Publikováno v:
Microbiology (00262617); Jun2024, Vol. 93 Issue 3, p353-358, 6p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.