Zobrazeno 1 - 10
of 133
pro vyhledávání: '"Fecka I"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Barbara Sparzak, Maria Merino Arevalo, Yvan Vander Heyden, Krauze-Baranowska, M., Majdan, M., Fecka, I., Glod, D., Baczek, T.
Publikováno v:
Vrije Universiteit Brussel
The separation of anthocyanins present in the fruits of 11 varieties of red raspberries (Rubus idaeus L.) was performed by high performance liquid chromatography (HPLC) with a diode-array detector and evaporative light scattering detection (ELSD). Th
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::ac9e5862b23cb69c7a128d49ec008d0a
https://biblio.vub.ac.be/vubir/hplc-analysis-of-polyphenols-in-the-fruits-of-rubus-idaeus-l-rosaceae(ab28e6c4-6fc8-4f25-a877-2a644df46856).html
https://biblio.vub.ac.be/vubir/hplc-analysis-of-polyphenols-in-the-fruits-of-rubus-idaeus-l-rosaceae(ab28e6c4-6fc8-4f25-a877-2a644df46856).html