Zobrazeno 1 - 10
of 130
pro vyhledávání: '"Februhartanty, Judhiastuty"'
Autor:
Nirmala, Intan R.1,2 (AUTHOR), Februhartanty, Judhiastuty1,3 (AUTHOR) jfebruhartanty@seameo-recfon.org, Agustina, Rina1,4 (AUTHOR), Sekartini, Rini1,5 (AUTHOR)
Publikováno v:
BMC Public Health. 2/6/2024, Vol. 24 Issue 1, p1-10. 10p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Nutrition & Food Science, 2021, Vol. 51, Issue 8, pp. 1245-1257.
Externí odkaz:
http://www.emeraldinsight.com/doi/10.1108/NFS-12-2020-0475
Breakfast Practices Among Indonesian Adults: Urban and Rural Differences and Its Associated Factors.
Publikováno v:
Amerta Nutrition; Sep2024, Vol. 8 Issue 3, p441-451, 11p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Worsley, Anthony, Wang, Wei Chun, Sarmugam, Rani, Pham, Quynh, Februhartanty, Judhiastuty, Ridley, Stacey
Publikováno v:
British Food Journal, 2018, Vol. 120, Issue 6, pp. 1236-1249.
Externí odkaz:
http://www.emeraldinsight.com/doi/10.1108/BFJ-05-2017-0269
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Thomson, Naomi, Worsley, Anthony, Wang, Wei, Sarmugam, Rani, Pham, Quynh, Februhartanty, Judhiastuty
Publikováno v:
In Food Quality and Preference September 2017 60:123-131