Zobrazeno 1 - 5
of 5
pro vyhledávání: '"Fazullina, O.F."'
Autor:
Fazullina, O.F., Smirnov, S.O.
Фазуллина Олия Фанавиевна, канд. техн. наук, с.н.с., отдел пищевых концентратов и оборудования, Научно-исследовательский институт пищекон
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______2425::e36c559188030bd47dfe2c447406b7ea
http://dspace.susu.ru/xmlui/handle/00001.74/45168
http://dspace.susu.ru/xmlui/handle/00001.74/45168
The results of research on the development of recipes and technology for pasta from whole-wheat flour with the addition of whole-grain buckwheat flour and vegetable powders of low-tempera- ture drying are presented. The purpose of the work is to crea
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_________::9871a8cf98b3ec6ebaea0dee9facd4a7
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.