Zobrazeno 1 - 9
of 9
pro vyhledávání: '"Fazio Gia"'
Autor:
Slade Ann J, McGuire Cate, Loeffler Dayna, Mullenberg Jessica, Skinner Wayne, Fazio Gia, Holm Aaron, Brandt Kali M, Steine Michael N, Goodstal John F, Knauf Vic C
Publikováno v:
BMC Plant Biology, Vol 12, Iss 1, p 69 (2012)
Abstract Background Wheat (Triticum spp.) is an important source of food worldwide and the focus of considerable efforts to identify new combinations of genetic diversity for crop improvement. In particular, wheat starch composition is a major target
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/f73e741e0dc642258c47c20e7c4ebddb
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Phytochemistry. Feb2004, Vol. 65 Issue 3, p261. 31p.
Autor:
Hollenbeck, Jessica J., Gurnon, Daniel G., Fazio, Gia C., Carlson, Jennifer J., Oakley, Martha G.
Publikováno v:
Biochemistry; 11/20/2001, Vol. 40 Issue 46, p13833, 7p, 8 Diagrams, 2 Graphs
Publikováno v:
Journal of the American Chemical Society. 5/12/2004, Vol. 126 Issue 18, p5678-5679. 2p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
ChemInform; Jun2004, Vol. 35 Issue 22, pno-no, 1p