Zobrazeno 1 - 10
of 35
pro vyhledávání: '"Fazio Alessandro"'
Autor:
Workman Chris, Heldt-Hansen Hans P, Wong Man L, Vongsangnak Wanwipa, Fazio Alessandro, Piddocke Maya P, Nielsen Jens, Olsson Lisbeth
Publikováno v:
Microbial Cell Factories, Vol 10, Iss 1, p 27 (2011)
Abstract Background Addition of sugar syrups to the basic wort is a popular technique to achieve higher gravity in beer fermentations, but it results in dilution of the free amino nitrogen (FAN) content in the medium. The multicomponent protease enzy
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/aab2b8b6c049405f99e0b50ba3b29cb5
Autor:
Pronk Jack T, Usaite Renata, Mustacchi Roberta, Daran-Lapujade Pascale, Jewett Michael C, Fazio Alessandro, Workman Christopher T, Nielsen Jens
Publikováno v:
BMC Genomics, Vol 9, Iss 1, p 341 (2008)
Abstract Background Characterization of cellular growth is central to understanding living systems. Here, we applied a three-factor design to study the relationship between specific growth rate and genome-wide gene expression in 36 steady-state chemo
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/a810b3b0581646f3bbb5a64bffd87378
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Lanfranchi, Maurizio, Calabrò, Grazia, De Pascale, Angelina, Fazio, Alessandro, Giannetto, Carlo
Publikováno v:
British Food Journal, 2016, Vol. 118, Issue 12, pp. 3059-3072.
Externí odkaz:
http://www.emeraldinsight.com/doi/10.1108/BFJ-01-2016-0001
Autor:
Sohoni, Sujata Vijay1, Fazio, Alessandro1, Workman, Christopher T.1, Mijakovic, Ivan2, Lantz, Anna Eliasson1 ael@bio.dtu.dk
Publikováno v:
PLoS ONE. Jun2014, Vol. 9 Issue 6, p1-12. 12p.
Autor:
Piddocke, Maya P.1, Fazio, Alessandro2, Vongsangnak, Wanwipa3,4, Wong, Man L.1, Heldt-Hansen, Hans P.5, Workman, Chris2, Nielsen, Jens3, Olsson, Lisbeth1,3 lisbeth.olsson@chalmers.se
Publikováno v:
Microbial Cell Factories. 2011, Vol. 10 Issue 1, p27-50. 14p.
Autor:
Fazio, Alessandro1,2 alfa@cbs.dtu.dk, Jewett, Michael C.1,3 mcjewett@genetics.med.harvard.edu, Daran-Lapujade, Pascale4 P.A.S.Daran-Lapujade@tudelft.nl, Mustacchi, Roberta1 rm@bio.dtu.dk, Usaite, Renata1 ru@bio.dtu.dk, Pronk, Jack T.4 J.T.Pronk@tudelft.nl, Workman, Christopher T.2 workman@cbs.dtu.dk, Nielsen, Jens1,5 nielsenj@chalmers.se
Publikováno v:
BMC Genomics. 2008, Vol. 9, Special section p1-14. 14p.
Autor:
Fazio, Alessandro
Publikováno v:
Fazio, A 2010, Systems Biology of Saccharomyces cerevisiae Physiology and its DNA Damage Response . Technical University of Denmark, Kgs. Lyngby, Denmark .
Gæren Saccharomyces cerevisiae er en modelorganisme indenfor biologien, hvor den i vidt omfang bruges i grundlæggende forskning og er den første eukaryotiske organisme der er blevet fuldstændig sekvenseret. Ydermere har den været platform til ud
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______1202::39600f1057921ad6e3dd294d3b39adda
https://orbit.dtu.dk/ws/files/5623350/Alessandro_Fazio_PhD_Thesis.pdf
https://orbit.dtu.dk/ws/files/5623350/Alessandro_Fazio_PhD_Thesis.pdf
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.