Zobrazeno 1 - 10
of 489
pro vyhledávání: '"Favaro L."'
Publikováno v:
In Bioresource Technology January 2025 415
Publikováno v:
In Chemical Engineering Journal 1 October 2024 497
Publikováno v:
Knowledge and Management of Aquatic Ecosystems, Vol 0, Iss 401, p 21 (2011)
The white-clawed crayfish’s habitat has been profoundly modified in Piedmont (NW Italy) due to environmental changes caused by human impact. Consequently, native populations have decreased markedly. In this research project, support vector machines
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/91b50b96b6b941b883cc7144f4c1f138
Autor:
Favaro, L., Campanaro, S., Fugaban, J. I. I., Treu, L., Jung, E. S., D'Ovidio, L., de Oliveira, D. P., Liong, M. -T., Ivanova, I. V., Todorov, S. D.
Publikováno v:
Beneficial Microbes. 14:57-72
Bacteriocins produced by lactic acid bacteria are proteinaceous antibacterial metabolites that normally exhibit bactericidal or bacteriostatic activity against genetically closely related bacteria. In this work, the bacteriocinogenic potential of Ped
Autor:
Abbondanzi, F., Biscaro, G., Carvalho, G., Favaro, L., Lemos, P., Paglione, M., Samorì, C., Torri, C.
Publikováno v:
In New BIOTECHNOLOGY 25 October 2017 39 Part A:29-35
Autor:
Shah, A.T., Favaro, L., Alibardi, L., Cagnin, L., Sandon, A., Cossu, R., Casella, S., Basaglia, M.
Publikováno v:
In Applied Energy 15 August 2016 176:116-124
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.