Zobrazeno 1 - 10
of 72
pro vyhledávání: '"Faulks, Richard M."'
Autor:
Mandalari, Giuseppina, Bisignano, Carlo, Filocamo, Angela, Chessa, Simona, Sarò, Mariagiovanna, Torre, Germana, Faulks, Richard M., Dugo, Paola
Publikováno v:
In Nutrition January 2013 29(1):338-344
Autor:
Faulks, Richard M.1 richard.faulks@bbsrc.ac.uk, Hart, David J., Brett, Gary M., Dainty, Jack R., Southon, Susan
Publikováno v:
European Journal of Nutrition. Feb2004, Vol. 43 Issue 1, p15-22. 8p. 1 Diagram, 2 Charts, 1 Graph.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Mandalari, Giuseppina, Merali, Zara, Ryden, Peter, Chessa, Simona, Bisignano, Carlo, Barreca, Davide, Bellocco, Ersilia, Laganà, Giuseppina, Faulks, Richard M., Waldron, Keith W.
Publikováno v:
European Journal of Nutrition; Feb2018, Vol. 57 Issue 1, p319-325, 7p, 1 Diagram, 2 Charts, 2 Graphs
Autor:
Grundy, Myriam M.-L., Grassby, Terri, Mandalari, Giusy, Parker, Mary, Faulks, Richard M., Berry, Sarah, Waldron, Keith, Butterworth, Peter, Ellis, Peter
Publikováno v:
Food Oral Processing
Food Oral Processing, Jul 2012, Beaune, France
Food Oral Processing, Jul 2012, Beaune, France
International audience
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::65a93aa2e5ff34aebdaf38a97b8c67de
https://hal.inrae.fr/hal-03351390
https://hal.inrae.fr/hal-03351390
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Impact of Food Bio-Actives on Gut Health; 2015, p47-59, 13p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Nutrition & Food Science, 1989, Vol. 89, Issue 1, pp. 10-11.
Externí odkaz:
http://www.emeraldinsight.com/doi/10.1108/eb059213