Zobrazeno 1 - 10
of 404
pro vyhledávání: '"Fatty acid ethyl ester"'
Publikováno v:
Energy Reports, Vol 9, Iss , Pp 5299-5305 (2023)
Rice bran oil fatty acid distillate (RBOFAD), a by-product from rice bran oil production, was used as feedstock for the production of biodiesel. The hydrolysis–esterification–transesterification of RBOFAD with ethanol was performed in a microreac
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/29d9c8c831c749dd9b38319fe1b790e7
Publikováno v:
Frontiers in Bioengineering and Biotechnology, Vol 12 (2024)
Recently, enzymatic method has been used to prepare biodiesel using various oils. But the high acid value of the biodiesel product using enzyme as a catalyst has been one issue. In this work, an attempt to reduce the acid value of fatty acid ethyl es
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/1180077aa4f4414b94d07bc88aa76938
Autor:
Yinggang Sun, Yanzhi Wu, Ben Liu, Rui Chen, Yanjun Qiao, Qiu Zhang, Qian Li, Xiaowei Wang, Zeying Wang
Publikováno v:
Food Chemistry: X, Vol 19, Iss , Pp 100760- (2023)
Breast milk plays a crucial role in the taste development of infants, which cannot be replicated by other mammalian milk or formulas. This study aimed to identify and characterize the flavor substances in 15 different types of milk and analyze the di
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/b1ac537c252d447caead700c310cc9a4
Publikováno v:
Zhongguo youzhi, Vol 48, Iss 8, Pp 96-103,114 (2023)
为促进高油酸花生油的高值化利用,在无溶剂体系中以高油酸花生油为原料,棕榈酸乙酯、硬脂酸乙酯为酰基供体,酶促酯交换合成类可可脂。以目标甘三酯1,3-二棕榈酸-2-油酸(POP)、1-棕
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/b7a4335b68f94253addb1a5616afcfae
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Jingrong Zhao, Youqiang Xu, Hongyun Lu, Dong Zhao, Jia Zheng, Mengwei Lin, Xin Liang, Ze Ding, Wenqi Dong, Maochen Yang, Weiwei Li, Chengnan Zhang, Baoguo Sun, Xiuting Li
Publikováno v:
Frontiers in Microbiology, Vol 13 (2023)
Fatty acid ethyl esters are important flavor chemicals in strong-flavor Baijiu. Monascus purpureus YJX-8 is recognized as an important microorganism for ester synthesis in the fermentation process. Enzyme LIP05 from YJX-8 can efficiently catalyze the
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/8f56c886e1d8449389a4665ac8be0abb
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Case Studies in Chemical and Environmental Engineering, Vol 6, Iss , Pp 100218- (2022)
The purpose of this study is to derive CaO-base catalysts from Theobroma cacao pod husks, apply them to synthesize fatty acid ethyl ester: FAEE using the blend of beef tallow-waste in the presence of ethanol. Process optimization of the production st
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/a1a6f4a80c1343faa12229be0e457c7f
Autor:
Yashuai Wu, Hao Chen, Yue Sun, He Huang, Yiyuan Chen, Jiaxin Hong, Xinxin Liu, Huayang Wei, Wenjing Tian, Dongrui Zhao, Jinyuan Sun, Mingquan Huang, Baoguo Sun
Publikováno v:
Foods, Vol 12, Iss 16, p 3087 (2023)
The storage process of Baijiu is an integral part of its production (the quality undergoes substantial changes during the aging process of Baijiu). As the storage time extends, the flavor compounds in Baijiu tend to undergo coordinated transformation
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/f7cd8f3b646d4bd58c18b9d344dc78c4