Zobrazeno 1 - 10
of 110
pro vyhledávání: '"Fatty acid chain length"'
Publikováno v:
Shipin gongye ke-ji, Vol 45, Iss 15, Pp 137-143 (2024)
Rice starch-fatty acid complexes were prepared by compounding rice starch with different chain lengths of lauric acid (C12), myristic acid (C14), and palmitic acid (C16). By measuring the composite index, gelatinization properties, rheological proper
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/2ddd8ac239c546778cb9e900f4c1450b
Publikováno v:
International Journal of Nanomedicine, Vol Volume 18, Pp 7115-7131 (2023)
Hy D Nguyen,1 Hai V Ngo,1 Van Hong Nguyen,2 Myung-Chul Gil,1,3 Beom-Jin Lee1,4 1College of Pharmacy, Ajou University, Suwon, 16499, Republic of Korea; 2Department of Life Sciences, University of Science and Technology of Hanoi, Vietnam Academy of Sci
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/d898d54b74bb400bb3c081c1cdfe128c
Publikováno v:
International Journal of Nanomedicine, Vol Volume 18, Pp 2325-2344 (2023)
Hai V Ngo,1 Hye-Eun Bak,1 Hy D Nguyen,1 Kye Wan Lee,2 Chulhun Park,3 Beom-Jin Lee1 1College of Pharmacy, Ajou University, Suwon, 16499 Republic of Korea; 2Dongkook Pharmaceutical Co., Ltd., Seoul, 06072 Republic of Korea; 3College of Pharmacy, Jeju N
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/403fc23047694850808c705b988b5913
Publikováno v:
Zhongguo youzhi, Vol 48, Iss 4, Pp 46-50 (2023)
可可脂类油脂富含对称型单不饱和甘油三酯,通过科学调控可可脂类油脂中的甘油二酯,可优化巧克力的调温工艺,控制其起霜行为。综述了可可脂类油脂中甘油二酯的含量与种类(包括脂
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/d17a4fda6ee84780ba2b3347dd38079d
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Lan Wang, Wei Wang, Yiwen Wang, Guangquan Xiong, Xin Mei, Wenjing Wu, Anzi Ding, Xin Li, Yu Qiao, Li Liao
Publikováno v:
International Journal of Food Properties, Vol 21, Iss 1, Pp 2121-2134 (2018)
A series of starch–fatty acid samples were prepared using potato starch and four fatty acids differing in their chain length, including lauric (C12), myristic (C14), palmitic (C16), and stearic (C18) acids. The results indicated that the fatty-acid
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/c625cfcaa148409284e7e023f311477c
Publikováno v:
Clinical, Cosmetic and Investigational Dermatology, Vol Volume 10, Pp 363-371 (2017)
Myoung Jin Oh,1 Young Hoon Cho,1 So Yoon Cha,1 Eun Ok Lee,2 Jin Wook Kim,2 Sun Ki Kim,2 Chang Seo Park1 1Department of Chemical and Biochemical Engineering, Dongguk University, Chung-gu, Seoul, 2LCS Biotech, Gwonseon-gu, Suwon-si, Gyeonggi-do, Republ
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/2a6ad9ee17924ca2b05f8d6bf7ce1606
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.