Zobrazeno 1 - 8
of 8
pro vyhledávání: '"Fattarsi, K."'
Autor:
Fattarsi, K.1, Mikail, C.1, Abou, L.1, Hadef, Y.2, Nicolay, A.1, Portugal, H.1, Kaloustian, J.1 jacques.kaloustian@sfr.fr
Publikováno v:
Phytothérapie. Apr2011, Vol. 9 Issue 2, p126-135. 10p.
Autor:
Laville, R., Castel, C., Fattarsi, K., Roy, C., Legendre, Laurent, Delbecque, C., Garry, P.-P., Audran, A., Fernandez, X.
Publikováno v:
Flavour and Fragrance Journal
Flavour and Fragrance Journal, Wiley, 2013, 28, pp.93-101. ⟨10.1002/ffj.3133⟩
Flavour and Fragrance Journal, Wiley, 2013, 28, pp.93-101. ⟨10.1002/ffj.3133⟩
International audience; In line with the sustainable development objectives of the Claryssime\textregistered research programme, a by-product of Salvia sclarea concrete (low sclareol by-product) obtained from industrial sclareol purification, was sub
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::9ba870213aa83c32df1b2e027a437fd7
https://hal-univ-lyon1.archives-ouvertes.fr/hal-02522220
https://hal-univ-lyon1.archives-ouvertes.fr/hal-02522220
Autor:
Bezza, L., Mannarino, A., Fattarsi, K., Mikail, C., Abou, L., Hadji-Minaglou, F., Kaloustian, J.
Publikováno v:
Phytothérapie; Oct2010, Vol. 8 Issue 5, p277-281, 5p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.