Zobrazeno 1 - 4
of 4
pro vyhledávání: '"Fatma Tuba Kirac"'
Publikováno v:
Food Chemistry Advances, Vol 4, Iss , Pp 100597- (2024)
In this study, white mulberry (WM; Morus alba L.) and its leaf (WML) were hydrolyzed using enzymes at different preheating temperatures (50, 60, 70, 80, and 90 °C) with distilled water at a ratio of 1:10 (w/v). Pepsin, trypsin, chymotrypsin, and alc
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/d3f97a85a9c043c3ab396e6ed72d6409
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Mahmud Ekrem Parlak, Kubra Uzuner, Fatma Tuba Kirac, Sebahat Ozdemir, Ayse Neslihan Dundar, Oya Irmak Sahin, Adnan Fatih Dagdelen, Furkan Turker Saricaoglu
Publikováno v:
International Journal of Biological Macromolecules. 227:1027-1037
Recently, packaging industry has turned to biodegradable packaging, and poly(lactic acid) has become the most remarkable polymer. However, the high oxygen permeability of PLA films significantly limits their use. Therefore, this study, it was aimed t
Publikováno v:
Health & Medicine Week; 6/14/2024, p7249-7249, 1p