Zobrazeno 1 - 10
of 33
pro vyhledávání: '"Fatma IȘIK"'
Domates çekirdeği ilave edilerek üretilen krakerlerin bazı kimyasal, fiziksel ve duyusal özellikleri
Autor:
Fatma Işık, Cansu Topkaya
Publikováno v:
Pamukkale University Journal of Engineering Sciences, Vol 23, Iss 7, Pp 926-932 (2017)
Çalışmada domates salçası üretim atığı olan domates çekirdeğinin krakerlerde kullanılabilirliği araştırılmıştır. Böylece birçok aktif gıda bileşeni bakımından zengin olduğu ifade edilen domates çekirdeğinin insan beslenmes
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/61dd6cb5da864d6b8f79de54a7ef1aa9
Publikováno v:
Czech Journal of Food Sciences, Vol 23, Iss 5, Pp 190-195 (2005)
As a fermented product, tarhana is the dry form of yogurt-cereal mixture and represents an important part of the diets of many people in different countries including Turkey. In the present study, the effects of the addition of baker's yeast on the q
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/1e513428187c4b5fa2d2ded173f2784b
Publikováno v:
In Journal of Thrombosis and Haemostasis November 2024 22(11):3070-3083
Autor:
Üstok, Fatma Işık, Huntington, James A. *
Publikováno v:
In Blood 12 May 2022 139(19):2972-2982
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Pina, Ana Sofia a, b, c, ⁎, Dias, Ana Margarida G.C. a, Ustok, Fatma Isik c, El Khoury, Graziella c, Fernandes, Cláudia S.M. a, Branco, Ricardo J.F. a, Lowe, Christopher R. c, Roque, A. Cecília A. a, b, ⁎
Publikováno v:
In Journal of Chromatography A 30 October 2015 1418:83-93
Biochemical and thermal properties of β-galactosidase enzymes produced by artisanal yoghurt cultures
Publikováno v:
In Food Chemistry 2010 119(3):1114-1120
Publikováno v:
In International Dairy Journal 2009 19(4):236-243
Publikováno v:
In Journal of Biotechnology 2007 127(2):322-334
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.