Zobrazeno 1 - 10
of 43
pro vyhledávání: '"Fatima, Tazeen"'
Publikováno v:
In Bioorganic Chemistry December 2024 153
Autor:
Nasir, Syed Ali Raza, Zeeshan, Mohammad, Ghanchi, Najia, Saeed, Noureen, Ghayas, Hassan, Zaka, Sadaf, Ashraf, Javaria, Jabeen, Kauser, Farooqi, Joveria, Hasan, Zahra, Fatima, Tazeen, Rezwan, Faiza, Mahmood, Syed Faisal, Arshad, Mehreen, Khan, Erum, Ozer, Egon A., Hasan, Rumina
Publikováno v:
BMC Microbiology; 9/14/2024, Vol. 24 Issue 1, p1-9, 9p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
C G, Ann Maria, Agnihotri, Ananya S, Fatima, Tazeen, Hameed, Saif, G, Krishnamoorthy, M, Nidhin
Publikováno v:
BioNanoScience; Dec2023, Vol. 13 Issue 4, p1933-1943, 11p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Fatima, Tazeen1 (AUTHOR), Rais, Abida1 (AUTHOR), Khan, Erum1 (AUTHOR), Hills, Susan L.2 (AUTHOR), Chambers, Trudy V.2 (AUTHOR), Hotwani, Aneeta1 (AUTHOR), Qureshi, Shahida1 (AUTHOR), Shafquat, Saad1 (AUTHOR), Malik, Saima1 (AUTHOR), Qamar, Farah1 (AUTHOR), Mir, Fatima1 (AUTHOR), Marfin, Anthony A.3 (AUTHOR), Zaidi, Anita1 (AUTHOR), Khowaja, Asif Raza4 (AUTHOR), Shakoor, Sadia1 (AUTHOR) sadia.shakoor@aku.edu
Publikováno v:
PLoS ONE. 6/12/2020, Vol. 15 Issue 6, p1-9. 9p.
Publikováno v:
Professional Medical Journal; Aug2022, Vol. 29 Issue 8, p1250-1260, 11p
Autor:
Fatima, Tazeen, Hasan, Rumina, Malik, Faisal, Ahmed, Imran, Bartlett, Linda, Gravett, Michael, Shakoor, Sadia
Publikováno v:
International Journal of Mycobacteriology; Jan-Mar2021, Vol. 10 Issue 1, p66-70, 5p
Autor:
Margit Cichna-Markl, Alexandra Seifner, Romana Schirhagl, Peter A. Lieberzeit, Fatima Tazeen Husain, Franz L. Dickert
Publikováno v:
Sensor Letters. 8:399-404
Sesame protein is one of the most potent food allergens making it an interesting topic for analytical chemistry and sensor approaches. Within this paper, we compare different strategies to obtain sensitive layers for this purpose: immobilizing natura