Zobrazeno 1 - 7
of 7
pro vyhledávání: '"Fataliyev, H."'
EFFECT OF MACERATION REGIME ON PHENOLIC COMPOUND QUANTITY AND COLOR QUALITY OF MADRASA WINE SAMPLES.
Autor:
Fataliyev, H.1, Malikov, A.2, Lazgiyev, Y.3, Haydarov, E.4, Agayeva, S.5 aqayeva_90@bk.ru, Baloghlanova, K.6, Fataliyeva, Sh.7, Mammadova, N.7
Publikováno v:
Food Science & Technology (2073-8684). 2023, Vol. 17 Issue 4, p34-41. 8p.
Autor:
Fataliyev, H.1, Lazgiyev, Y.2, İmamguliyeva, M.3, Haydarov, E.4, Fataliyeva, Sh.5, Huseynova, Sh.2, Agayeva, S.2 aqayeva_90@bk.ru, İsganderova, S.6, Askarova, A.7, Askarova, İ.4
Publikováno v:
Food Science & Technology (2073-8684). 2023, Vol. 17 Issue 2, p18-24. 7p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.