Zobrazeno 1 - 10
of 32
pro vyhledávání: '"Fat melting point"'
Autor:
John Roger Otto, Felista Waithira Mwangi, Shedrach Benjamin Pewan, Oyelola Abdulwasiu Adegboye, Aduli Enoch Othniel Malau-Aduli
Publikováno v:
BMC Veterinary Research, Vol 20, Iss 1, Pp 1-15 (2024)
Abstract Background We investigated breed and gender variations in the compositions of long-chain (≥ C20) omega-3 polyunsaturated fatty acids (LC omega-3 PUFA), fat melting point (FMP) and intramuscular fat (IMF) contents in biopsy samples of the M
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/2aefecf20d6140dda007da42a31c4ca9
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Shedrach Benjamin Pewan, John Roger Otto, Robert Tumwesigye Kinobe, Oyelola Abdulwasiu Adegboye, Aduli Enoch Othniel Malau-Aduli
Publikováno v:
Frontiers in Veterinary Science, Vol 9 (2022)
Meat eating quality indices such as intramuscular fat content (IMF) and fat melting point (FMP) of the Longissimus thoracis et lumborum muscle and the feedlot performance, carcass traits, and commercial wholesale cuts of lot-fed Tattykeel Australian
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/778fcf08876840cba6526de219866326
Autor:
Felista W. Mwangi, David J. C. Blignaut, Edward Charmley, Christopher P. Gardiner, Bunmi S. Malau-Aduli, Robert T. Kinobe, Aduli E. O. Malau-Aduli
Publikováno v:
Metabolites, Vol 11, Iss 12, p 804 (2021)
Lipid metabolism, carcass characteristics and fatty acid (FA) composition of the Longissimus dorsi (loin eye) muscle were evaluated in tropical crossbred steers backgrounded on Desmanthus spp. (desmanthus) with or without feedlot finishing. It was hy
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/6948b331e007418faf9cd58b6fb9df27
Publikováno v:
Genes; Volume 13; Issue 8; Pages: 1411
This study used targeted sequencing aimed at identifying single nucleotide polymorphisms (SNP) in lipogenic genes and their associations with health-beneficial omega-3 long-chain polyunsaturated fatty acids (n-3 LC-PUFA), intramuscular fat (IMF), and
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Edward Charmley, Felista W. Mwangi, Robert T. Kinobe, David J. C. Blignaut, Bunmi S. Malau-Aduli, Aduli E. O. Malau-Aduli, Chris Gardiner
Publikováno v:
Metabolites; Volume 11; Issue 12; Pages: 804
Metabolites, Vol 11, Iss 804, p 804 (2021)
Metabolites, Vol 11, Iss 804, p 804 (2021)
Lipid metabolism, carcass characteristics and fatty acid (FA) composition of the Longissimus dorsi (loin eye) muscle were evaluated in tropical crossbred steers backgrounded on Desmanthus spp. (desmanthus) with or without feedlot finishing. It was hy
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Aduli E. O. Malau-Aduli, Michelle Lauren Elizabeth Henry, Richard C. Edmunds, Roger Huerlimann, Felista W. Mwangi, Benjamin W.B. Holman, John Roger Otto, Shedrach Benjamin Pewan, Robert T. Kinobe, Alyssa M. Budd, Oyelola A. Adegboye
Publikováno v:
Genes
Genes, Vol 11, Iss 587, p 587 (2020)
Genes, Vol 11, Iss 587, p 587 (2020)
Meat eating quality with a healthy composition hinges on intramuscular fat (IMF), fat melting point (FMP), tenderness, juiciness, flavour and omega-3 long-chain polyunsaturated fatty acids (n-3 LC-PUFA) content. These health-beneficial n-3 LC-PUFA pl