Zobrazeno 1 - 10
of 112
pro vyhledávání: '"Fat deposits"'
Autor:
Pablo A. S. Fonseca, María Alonso-García, Rocio Pelayo, Hector Marina, Cristina Esteban-Blanco, Javier Mateo, Beatriz Gutiérrez-Gil, Juan-José Arranz, Aroa Suárez-Vega
Publikováno v:
Frontiers in Genetics, Vol 13 (2022)
In sheep, differences were observed regarding fat accumulation and fatty acid (FA) composition between males and females, which may impact the quality and organoleptic characteristics of the meat. The integration of different omics technologies is a
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/e4561bb65b334e2eade3b63524ab223a
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Raizza Fátima Abadia Tulux Rocha, Andréa Roberto Duarte Lopes Souza, Maria da Graça Morais, Mayara Mitiko Yoshihara Carneiro, Henrique Jorge Fernandes, Gelson Luís Dias Feijó, Bruna Biava de Menezes, Catherine Cecília Walker
Publikováno v:
Semina: Ciências Agrárias, Vol 39, Iss 6, Pp 2645-2658 (2018)
This study aimed to assess the performance, carcass traits, and non-carcass components of feedlot finished Texel crossbred lambs from different residual feed intake classes (RFI). Forty-seven uncastrated male Texel crossbred lambs (¾ Texel + ¼ Pant
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/343757df891a477cb271e6d637834b0a
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Effects of Spring Feeding on Body Condition of Captive-Reared Ring-Necked Pheasants in Great Britain
Publikováno v:
The Journal of Wildlife Management, 1998 Apr 01. 62(2), 557-563.
Externí odkaz:
https://www.jstor.org/stable/3802329
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
South African Journal of Animal Science; Vol. 51 No. 6 (2021); 778-785
Nguni goats are thought not to respond to dietary protein supplementation. The objective of the study was to determine the interaction of protein supplementation and ecotype on growth performance and carcass traits of Nongoma, Msinga and Cedara Nguni
Publikováno v:
Spanish Journal of Agricultural Research, Vol 15, Iss 4, Pp e0609-e0609 (2018)
Body condition scoring (BCS) is an indirect measure of the level of subcutaneous fat; however, by measuring the subcutaneous fat thicknesses (SFT), the precision of the degree of fatness assessment is improved. The aims were: 1) to develop an alterna
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/e0bfcbfea2704736b029d18bea58f3b6
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.