Zobrazeno 1 - 10
of 171
pro vyhledávání: '"Fast freezing"'
Publikováno v:
Meat and Muscle Biology, Vol 8, Iss 1 (2024)
This study aimed to investigate the effects of aging and fast-freezing on meat quality attributes of various lamb cuts under conditions of prolonged frozen storage (Experiment 1) and repeated freezing/thawing cycles (Experiment 2). The paired lamb mu
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/52f29ede68334576aa3fb3913f39e8e9
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Техника и технология пищевых производств, Vol 49, Iss 1, Pp 104-112 (2019)
The research features the rational conditions of the process of rapid freezing for unpackaged small-sized foods by the method of continuous and discrete heat sink. The paper presents a graphical interpretation of the calculations of the average volum
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/7b2353b64ea14978b42a6909e2f76aba
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Korotkiy I.
Publikováno v:
Foods and Raw Materials, Vol 2, Iss 2, Pp 3-14 (2014)
In this paper, some results of studying the energy efficiency of the fast freezing of different varieties of blackcurrant berries in a fluidized-bed fast freezer were reported. A method of calculating the energy expenditures on the fast freezing of d
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/20ae7a8e8d4c46be89f6d822a438effe
Autor:
Ludmila Pusik, Kristina Belinska, Nina Osokina, Hryhorii Podpriatov, Nataliy Falendysh, Kateryna Kostetska, Olena Herasymchuk, Hennadii Tkachenko, Inna Bobel
Publikováno v:
ScienceRise, Iss 2, Pp 31-39 (2021)
Object of research: frozen fruits of black currant varieties Bilorus Sweet, Minai Shmyrev. Investigated problem: substantiation of the influence of the method, the duration of freezing on changes in the structure of black currant fruits of different