Zobrazeno 1 - 10
of 1 358
pro vyhledávání: '"Fast blue"'
Publikováno v:
Talanta Open, Vol 9, Iss , Pp 100287- (2024)
The Fast Blue BB (FBBB) and 4-aminophenol (4-AP) colorimetric tests have been reportedly used for the qualitative determination of Δ9-THC in plants and for the differentiation between marijuana and hemp-type cannabis. We report the miniaturization o
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/f9bc820711fb4c3b9efd1ecf0ba1c0cf
Publikováno v:
Food Technology and Biotechnology, Vol 62, Iss 3, Pp 346-353 (2024)
Research background. Virgin olive oil, known as a good source of health-promoting hydrophilic phenols, is traditionally used as a medium for preserving various foods. Phenols in general can form complexes with proteins, but there is little informatio
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/1e4dca6e341a4f27a681cda977bf5672
Publikováno v:
Shipin Kexue, Vol 44, Iss 14, Pp 47-53 (2023)
The occurrence of Maillard reaction in heated Torreya grandis cv. Merrilli seed oil was verified by detecting browning index and the contents of the Maillard reaction products (MRPs) 3-deoxyglucosone, methylglyoxal and 5-(hydroxymethyl)furfural, and
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/197a1c92b75742d695d9235476bf43a3
Autor:
Murray Brightman, Raffaella Margutti, Ava Polzin, Amruta Jaodand, Kenta Hotokezaka, Jason A. J. Alford, Gregg Hallinan, Elias Kammoun, Kunal Mooley, Megan Masterson, Lea Marcotulli, Arne Rau, Thomas Wevers, George A. Younes, Daniel Stern, Javier A. García, Kristin Madsen
Publikováno v:
Frontiers in Astronomy and Space Sciences, Vol 10 (2024)
HEX-P is a probe-class mission concept that will combine high spatial resolution X-ray imaging (
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/189b251068b949e9baed50a73280e179
Autor:
Rosalía Martínez-López, Maria G. Tuohy
Publikováno v:
Food Chemistry: Molecular Sciences, Vol 6, Iss , Pp 100166- (2023)
Brown seaweeds (Phaeophyceae) are a rich source of polyphenols (up to 20% dry weight) with a structure based on phloroglucinol (1,3,5-trihydroxybenzene). To-date the determination of total phenolics content (TPC) involves a redox reaction with the Fo
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/d5fa978302db4bd28136aec3e063bfac
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Andrew T. McKenzie, Gabriel A. Marx, Daniel Koenigsberg, Mary Sawyer, Megan A. Iida, Jamie M. Walker, Timothy E. Richardson, Gabriele Campanella, Johannes Attems, Ann C. McKee, Thor D. Stein, Thomas J. Fuchs, Charles L. White, The PART working group, Kurt Farrell, John F. Crary
Publikováno v:
Acta Neuropathologica Communications, Vol 10, Iss 1, Pp 1-17 (2022)
Abstract Age-related cognitive impairment is multifactorial, with numerous underlying and frequently co-morbid pathological correlates. Amyloid beta (Aβ) plays a major role in Alzheimer’s type age-related cognitive impairment, in addition to other
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/d218b0be340e401e93dd81a56163f5e6
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.