Zobrazeno 1 - 10
of 88
pro vyhledávání: '"Fasano, Evelina"'
Publikováno v:
In Food and Chemical Toxicology October 2017 108 Part A:249-256
Autor:
Gallo, Pasquale, Di Marco Pisciottano, Ilaria, Esposito, Francesco, Fasano, Evelina, Scognamiglio, Gelsomina, Mita, Gustavo Damiano, Cirillo, Teresa
Publikováno v:
In Food Chemistry 1 April 2017 220:406-412
Autor:
Esposito, Francesco, Fasano, Evelina, Scognamiglio, Gelsomina, Nardone, Antonio, Triassi, Maria, Cirillo, Teresa
Publikováno v:
In Food and Chemical Toxicology November 2016 97:395-401
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Fasano, Evelina1 (AUTHOR), Esposito, Francesco1 (AUTHOR), Scognamiglio, Gelsomina1 (AUTHOR), Di Francesco, Fabio2 (AUTHOR), Montuori, Paolo3 (AUTHOR), Amodio Cocchieri, Renata1 (AUTHOR), Cirillo, Teresa1 (AUTHOR) tcirillo@unina.it
Publikováno v:
Food Additives & Contaminants. Part A: Chemistry, Analysis, Control, Exposure & Risk Assessment. Jul2015, Vol. 32 Issue 7, p1207-1214. 8p. 6 Charts, 1 Graph.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Cirillo, Teresa1 (AUTHOR) tcirillo@unina.it, Fasano, Evelina1 (AUTHOR), Esposito, Francesco1 (AUTHOR), Amorena, Michele2 (AUTHOR), Amodio Cocchieri, Renata1 (AUTHOR)
Publikováno v:
Food Additives & Contaminants. Part A: Chemistry, Analysis, Control, Exposure & Risk Assessment. Feb2014, Vol. 31 Issue 2, p276-287. 12p.
Autor:
Cirillo, Teresa1 (AUTHOR) tcirillo@unina.it, Fasano, Evelina1 (AUTHOR), Esposito, Francesco1 (AUTHOR), Prete, ErnestoDel2 (AUTHOR), Cocchieri, RenataAmodio1 (AUTHOR)
Publikováno v:
Food Additives & Contaminants. Part A: Chemistry, Analysis, Control, Exposure & Risk Assessment. Feb2013, Vol. 30 Issue 2, p403-411. 9p. 1 Black and White Photograph, 1 Diagram, 5 Charts, 5 Graphs.
Autor:
FASANO, EVELINA, ESPOSITO, FRANCESCO, SCOGNAMIGLIO, GELSOMINA, CIRILLO, TERESA, Cocchieri Amodio, Renata
BACKGROUND: Smoked mozzarella is obtained through traditional smoking techniques or the use of liquid smoke. Polycyclic aromatic hydrocarbons (PAHs) may be produced during the organic matrix combustion. The aim of this study was to evaluate benzo[a]p
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______3730::4c76cab4a9e30b768ddf1b4b339bf90b
http://hdl.handle.net/11588/655963
http://hdl.handle.net/11588/655963