Zobrazeno 1 - 10
of 217
pro vyhledávání: '"Faro, G."'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Atti della Accademia Peloritana dei Pericolanti-Classe di Scienze Fisiche, Matematiche e Naturali; Vol 96, SUPPL NO 2 (2018): HyGraDe 2017; A4
Atti della Accademia Peloritana dei Pericolanti. Classe di Scienze Fisiche, Matematiche e Naturali; Vol 96, SUPPL NO 2 (2018): HyGraDe 2017; A4
Atti della Accademia Peloritana dei Pericolanti : Classe di Scienze Fisiche, Matematiche e Naturali, Vol 96, Iss S2, p A4 (2018)
Atti della Accademia Peloritana dei Pericolanti. Classe di Scienze Fisiche, Matematiche e Naturali; Vol 96, SUPPL NO 2 (2018): HyGraDe 2017; A4
Atti della Accademia Peloritana dei Pericolanti : Classe di Scienze Fisiche, Matematiche e Naturali, Vol 96, Iss S2, p A4 (2018)
We study the completion problem for simple k-Latin rectangles, which are a special case of the generalized latin rectangles studied for which embedding theorems are given by Andersen and Hilton (1980) in “Generalized Latin rectangles II: Embedding
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Journal of Food Processing & Technology.
The microbiological quality of marketable ready-to-eat (RTE) salads was discussed in terms of Public Health concerns. Since RTE foods are edible without additional treatment, risks of foodborne outbreaks may be high. The initial quality and subsequen