Zobrazeno 1 - 10
of 31
pro vyhledávání: '"Farkye, N Y"'
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Use of Dry Milk Protein Concentrate in Pizza Cheese Manufactured by Culture or Direct Acidification.
Publikováno v:
Journal of Dairy Science. Dec2003, Vol. 86 Issue 12, p3841-3848. 8p. 1 Diagram, 6 Charts, 2 Graphs.
Publikováno v:
Journal of Dairy Science. Jun2003, Vol. 86 Issue 6, p1910. 8p. 1 Black and White Photograph, 5 Charts, 3 Graphs.
Publikováno v:
Advanced Dairy Chemistry Volume 2 Lipids; 2006, p451-465, 15p
Autor:
Farkye, N. Y.
Publikováno v:
Advanced Dairy Chemistry-1 Proteins; 2003, p571-603, 33p
Publikováno v:
Advanced Dairy Chemistry-1 Proteins; 2003, p523-543, 21p
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Imafidon, Gilbert Idolo, Farkye, Nana Y., Spanier, Arthur M., Imafidon, G I, Farkye, N Y, Spanier, A M
Publikováno v:
Critical Reviews in Food Science & Nutrition; Nov1997, Vol. 37 Issue 7, p663-689, 27p
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.