Zobrazeno 1 - 3
of 3
pro vyhledávání: '"Farid Wajiha"'
Publikováno v:
E3S Web of Conferences, Vol 332, p 06004 (2021)
Indigenous dahi is an analogue to fermented milk product of Pakistan produce by uncharacterized strains of LAB. It hides lots of health beneficial properties and unexplored micro-flora. On microbial examination of indigenous dahi, it was found that L
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/572f40d49ad04c2e951185d14b5c0805
Autor:
Farid, Wajiha1 (AUTHOR), Masud, Tariq1 (AUTHOR) drmasud_tariq@hotmail.com, Sohail, Asma1 (AUTHOR), Ahmad, Nazir2 (AUTHOR), Naqvi, S. M. Saqlan3 (AUTHOR), Khan, Sipper4 (AUTHOR), Ali, Amjad5 (AUTHOR), Khalifa, Salah A.6 (AUTHOR), Hussain, Abid5 (AUTHOR), Ali, Sartaj5 (AUTHOR), Saghir, Maryum7 (AUTHOR), Siddeeg, Azhari8 (AUTHOR) azhari_siddeeg@uofg.edu.sd, Manzoor, Muhammad Faisal9,10 (AUTHOR) faisaluos26@gmail.com
Publikováno v:
Food Science & Nutrition. Sep2021, Vol. 9 Issue 9, p5092-5102. 11p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.