Zobrazeno 1 - 10
of 13
pro vyhledávání: '"Farias DP"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
de Araújo FF; Faculty of Pharmaceutical Science, University of Campinas, UNICAMP, Campinas 13083-871, SP, Brazil., Farias DP; Bioflavors and Bioactive Compounds Laboratory, Department of Food Science, Faculty of Food Engineering, University of Campinas, Rua Monteiro Lobato, 80, Campinas CEP 13083-862, SP, Brazil., Neri-Numa IA; Bioflavors and Bioactive Compounds Laboratory, Department of Food Science, Faculty of Food Engineering, University of Campinas, Rua Monteiro Lobato, 80, Campinas CEP 13083-862, SP, Brazil., Pastore GM; Bioflavors and Bioactive Compounds Laboratory, Department of Food Science, Faculty of Food Engineering, University of Campinas, Rua Monteiro Lobato, 80, Campinas CEP 13083-862, SP, Brazil., Sawaya ACHF; Faculty of Pharmaceutical Science, University of Campinas, UNICAMP, Campinas 13083-871, SP, Brazil.
Publikováno v:
Foods (Basel, Switzerland) [Foods] 2024 Oct 18; Vol. 13 (20). Date of Electronic Publication: 2024 Oct 18.
Autor:
Farias DP; Bioflavors and Bioactive Compounds Laboratory, Department of Food Science, Faculty of Food Engineering, University of Campinas, Rua Monteiro Lobato, 80, CEP 13083-862 Campinas, SP, Brazil. Electronic address: farias.davidp@gmail.com., de Araújo FF; Bioflavors and Bioactive Compounds Laboratory, Department of Food Science, Faculty of Food Engineering, University of Campinas, Rua Monteiro Lobato, 80, CEP 13083-862 Campinas, SP, Brazil. Electronic address: fabio.fernandesn18@gmail.com., Neri-Numa IA; Bioflavors and Bioactive Compounds Laboratory, Department of Food Science, Faculty of Food Engineering, University of Campinas, Rua Monteiro Lobato, 80, CEP 13083-862 Campinas, SP, Brazil., Dias-Audibert FL; Innovare Biomarkers Laboratory, School of Pharmaceutical Sciences, University of Campinas, Campinas, SP 13083-877, Brazil., Delafiori J; Innovare Biomarkers Laboratory, School of Pharmaceutical Sciences, University of Campinas, Campinas, SP 13083-877, Brazil., Catharino RR; Innovare Biomarkers Laboratory, School of Pharmaceutical Sciences, University of Campinas, Campinas, SP 13083-877, Brazil., Pastore GM; Bioflavors and Bioactive Compounds Laboratory, Department of Food Science, Faculty of Food Engineering, University of Campinas, Rua Monteiro Lobato, 80, CEP 13083-862 Campinas, SP, Brazil.
Publikováno v:
Food research international (Ottawa, Ont.) [Food Res Int] 2020 Nov; Vol. 137, pp. 109522. Date of Electronic Publication: 2020 Jul 09.
Autor:
de Araújo FF; Department of Food Science, Faculty of Food Engineering, University of Campinas, Rua Monteiro Lobato, 80, CEP, 13083-862, Campinas, SP, Brazil., Farias DP; Department of Food Science, Faculty of Food Engineering, University of Campinas, Rua Monteiro Lobato, 80, CEP, 13083-862, Campinas, SP, Brazil.
Publikováno v:
Trends in food science & technology [Trends Food Sci Technol] 2020 Sep; Vol. 103, pp. 386-387. Date of Electronic Publication: 2020 Jul 12.
Autor:
Pereira GA; Bioflavors and Bioactive Compounds Laboratory, Department of Food Science, School of Food Engineering, University of Campinas, UNICAMP, Campinas, SP 13083-862, Brazil. Electronic address: gap.araujo@outlook.com., Peixoto Araujo NM; Bioflavors and Bioactive Compounds Laboratory, Department of Food Science, School of Food Engineering, University of Campinas, UNICAMP, Campinas, SP 13083-862, Brazil., Arruda HS; Bioflavors and Bioactive Compounds Laboratory, Department of Food Science, School of Food Engineering, University of Campinas, UNICAMP, Campinas, SP 13083-862, Brazil., Farias DP; Bioflavors and Bioactive Compounds Laboratory, Department of Food Science, School of Food Engineering, University of Campinas, UNICAMP, Campinas, SP 13083-862, Brazil., Molina G; Institute of Science and Technology, Food Engineering, UFVJM, Diamantina, MG 39100-000, Brazil., Pastore GM; Bioflavors and Bioactive Compounds Laboratory, Department of Food Science, School of Food Engineering, University of Campinas, UNICAMP, Campinas, SP 13083-862, Brazil.
Publikováno v:
Food research international (Ottawa, Ont.) [Food Res Int] 2019 Dec; Vol. 126, pp. 108713. Date of Electronic Publication: 2019 Oct 08.