Zobrazeno 1 - 10
of 13
pro vyhledávání: '"Farias, Natália Silva"'
Autor:
Farias, Natália Silva de, Saatkamp, Rodrigo Henrique, Parize, Alexandre Luis, Verruck, Silvani, Müller, Carmen Maria Olivera
Publikováno v:
In Food and Bioproducts Processing August 2024 146:113-123
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Farias, Natália Silva de, Silva, Bibiana, de Oliveira Costa, Ana Carolina, Müller, Carmen Maria Olivera *
Publikováno v:
In Food Packaging and Shelf Life June 2021 28
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Cavalcante, Jaefson da Silva, Leite , Rafael de Almeida, Lopes, José Lidemberg de Sousa, Barbosa, Renata Rikelly Silva, Santos, Natanael Silva, Farias, Maria Vitória Silva, Lima, Vanessa Catarina Alves de, Nascimento, Crislany Silva, Santos, Cledison Rafael da Silva, Oliveira, Elias Antonio da Silva, Farias, Natália Silva, Leite, Thayse de Almeida
Publikováno v:
Research, Society and Development; Vol. 10 No. 11; e546101119938
Research, Society and Development; Vol. 10 Núm. 11; e546101119938
Research, Society and Development; v. 10 n. 11; e546101119938
Research, Society and Development
Universidade Federal de Itajubá (UNIFEI)
instacron:UNIFEI
Research, Society and Development; Vol. 10 Núm. 11; e546101119938
Research, Society and Development; v. 10 n. 11; e546101119938
Research, Society and Development
Universidade Federal de Itajubá (UNIFEI)
instacron:UNIFEI
The Alagoas reserve, known as Serrote da Laje, located in the center of Alagoas,in Craíbas city, is part of the four districts with cupriferous mineralizations in Brazil, which characterizes the possibility of territorial growth and development, but
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______3056::e5e41b385821e6d56c7b69300a3c3603
https://rsdjournal.org/index.php/rsd/article/view/19938
https://rsdjournal.org/index.php/rsd/article/view/19938
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Morphological structure and crystallinity of ‘Rainha’ sweet potato starch by heat–moisture treatment
Autor:
Cavalcanti,Mônica Tejo, Farias,Natália Silva de, Cavalcante,Albanete da Nóbrega, Gonçalves,Mônica Correia, Silva,Adriano Sant’Ana, Candeia,Roberlúcia Araújo
Publikováno v:
Polímeros, Volume: 29, Issue: 2, Article number: e2019016, Published: 10 JUN 2019
Polímeros v.29 n.2 2019
Polímeros (São Carlos. Online)
Associação Brasileira de Polímeros (ABPol)
instacron:ABPO
Polímeros v.29 n.2 2019
Polímeros (São Carlos. Online)
Associação Brasileira de Polímeros (ABPol)
instacron:ABPO
Heat-moisture treatment is type of physical modification that which cause changes in the technological characteristics of the starch. One of the sources of starch that presents potential of use of this treatment is sweet potato of the variety 'Rainha
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::0eee361560756816b35ea4166c33f45c
http://www.scielo.br/scielo.php?script=sci_arttext&pid=S0104-14282019000200301&lng=en&tlng=en
http://www.scielo.br/scielo.php?script=sci_arttext&pid=S0104-14282019000200301&lng=en&tlng=en
Autor:
Farias, Natália Silva de
Publikováno v:
Repositório Institucional da UFSC
Universidade Federal de Santa Catarina (UFSC)
instacron:UFSC
Universidade Federal de Santa Catarina (UFSC)
instacron:UFSC
Dissertação (mestrado) - Universidade Federal de Santa Catarina, Centro de Ciências Agrárias, Programa de Pós-Graduação em Ciência dos Alimentos, Florianópolis, 2018. Filmes biodegradáveis ativos são embalagens que além de proteger o mate
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______3056::f816c4141d736dc6ab321a73e8e49ccc
https://repositorio.ufsc.br/handle/123456789/206049
https://repositorio.ufsc.br/handle/123456789/206049