Zobrazeno 1 - 7
of 7
pro vyhledávání: '"Faria, alvaro jose Gomes"'
Autor:
Faria, Alvaro José Gomes de, Silva, Sérgio Henrique Godinho, Andrade, Renata, Mancini, Marcelo, Melo, Leônidas Carrijo Azevedo, Weindorf, David C., Guilherme, Luiz Roberto Guimarães, Curi, Nilton
Publikováno v:
In Geoderma Regional March 2022 28
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Faria, Alvaro José Gomes de, Rufini, Márcia, Leite, Aline do Amaral, Ribeiro, Bruno Teixeira, Silva, Sérgio Henrique Godinho, Guilherme, Luiz Roberto Guimarães, Melo, Leônidas Carrijo Azevedo
Publikováno v:
In Environmental Technology & Innovation August 2021 23
Autor:
Mancini, Marcelo, Weindorf, David C., Monteiro, Maria Eduarda Carvalho, de Faria, Álvaro José Gomes, dos Santos Teixeira, Anita Fernanda, de Lima, Wellington, de Lima, Francielle Roberta Dias, Dijair, Thaís Santos Branco, Marques, Francisco D'Auria, Ribeiro, Diego, Silva, Sérgio Henrique Godinho, Chakraborty, Somsubhra, Curi, Nilton
Publikováno v:
In Geoderma 1 October 2020 375
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Rodrigues, Larissa Urzêdo, Departamento de Produção Vegetal, Universidade Federal do Tocantins, Gurupi, Tocantins, Brasil., Tavares, Taynar Coelho de Oliveira, Faria, alvaro jose Gomes, Departamento de Ciência do Solo, Universidade Federal de Lavras, Lavras, Minas Gerais, Brasil., Tomazi, Marcelo Cruz, Engenheiro Agrônomo, Universidade Federal do Tocantins, Gurupi, Tocantins, Brasil., Tavares, Rodrigo de Castro, Nascimento, Ildon Rodrigues do
Publikováno v:
Journal of bioenergy and food science; Vol 7, No 4 (2020): JOURNAL OF BIOENERGY AND FOOD SCIENCE; e2902020JBFS
Journal of Bioenergy and Food Science; Vol 7, No 4 (2020): JOURNAL OF BIOENERGY AND FOOD SCIENCE; e2902020JBFS
Journal of Bioenergy and Food Science
Instituto Federal de Educação, Ciência e Tecnologia do Amapá (IFAP)
instacron:IFAP
Journal of Bioenergy and Food Science; Vol 7, No 4 (2020): JOURNAL OF BIOENERGY AND FOOD SCIENCE; e2902020JBFS
Journal of Bioenergy and Food Science
Instituto Federal de Educação, Ciência e Tecnologia do Amapá (IFAP)
instacron:IFAP
A pungência é um dos principais parâmetros que interfere na qualidade do bulbo da cebola, sendo controlada por fatores genéticos, ambiental e nutricional. Quando os fatores genéticos e ambientais são adequados, o uso de fontes de enxofre pode p
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______3056::ce1becc5be141296e02f0c14d6c0cfde
http://periodicos.ifap.edu.br/index.php/JBFS/article/view/290
http://periodicos.ifap.edu.br/index.php/JBFS/article/view/290
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.