Zobrazeno 1 - 10
of 767
pro vyhledávání: '"Fariña, R"'
When frying potato snacks, it is typically observed that the dough, which is submerged in hot oil, after some critical time increases its buoyancy and floats to the surface. The lift-off time is a useful metric in ensuring that the snacks are properl
Externí odkaz:
http://arxiv.org/abs/1910.04458
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Computational kernel of the three-dimensional variational data assimilation (3D-Var) problem is a linear system, generally solved by means of an iterative method. The most costly part of each iterative step is a matrix-vector product with a very larg
Externí odkaz:
http://arxiv.org/abs/1405.3468
We propose an improvement of an oceanographic three dimensional variational assimilation scheme (3D-VAR), named OceanVar, by introducing a recursive filter (RF) with the third order of accuracy (3rd-RF), instead of a RF with first order of accuracy (
Externí odkaz:
http://arxiv.org/abs/1404.5756
Publikováno v:
In International Journal of Oral & Maxillofacial Surgery July 2019 48(7):941-951
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
In International Journal of Oral & Maxillofacial Surgery May 2018 47(5):630-637
Publikováno v:
In International Journal of Oral & Maxillofacial Surgery August 2017 46(8):1026-1029
Publikováno v:
In International Journal of Oral & Maxillofacial Surgery July 2017 46(7):857-860
Autor:
Farina, R. A., Blanco, R. E.
Publikováno v:
Proceedings: Biological Sciences, 1996 Dec . 263(1377), 1725-1729.
Externí odkaz:
https://www.jstor.org/stable/50663