Zobrazeno 1 - 10
of 22
pro vyhledávání: '"Farenzena, Roberta"'
Autor:
Farenzena, Roberta
Publikováno v:
Repositório Institucional da UFSMUniversidade Federal de Santa MariaUFSM.
Coordenação de Aperfeiçoamento de Pessoal de Nível Superior
Two in vivo digestibility assays with sheep were conducted to evaluate the impact of diet changing on nutritional variables, including voluntary intake, digestibility and ruminal fe
Two in vivo digestibility assays with sheep were conducted to evaluate the impact of diet changing on nutritional variables, including voluntary intake, digestibility and ruminal fe
Externí odkaz:
http://repositorio.ufsm.br/handle/1/4352
Autor:
Farenzena, Roberta
Publikováno v:
Repositório Institucional da UFSMUniversidade Federal de Santa MariaUFSM.
Coordenação de Aperfeiçoamento de Pessoal de Nível Superior
In vitro assays were conducted to develop a method to estimate activity of bacterial enzymes in the rumen and the effect of changes in pH (5.5, 6.0, 6.5 and 7.0) and concentration o
In vitro assays were conducted to develop a method to estimate activity of bacterial enzymes in the rumen and the effect of changes in pH (5.5, 6.0, 6.5 and 7.0) and concentration o
Externí odkaz:
http://repositorio.ufsm.br/handle/1/10753
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
ALBINO LORENSETTI, CASSIANO, FLORIANO DA SILVEIRA, MAGALI, FARENZENA, ROBERTA, COLERAUZ DE OLIVEIRA LAZZAROTTO, EDUARDO FELIPE, MENEZES LOURENÇO, JEFERSON, ALAINE MICHAILOFF, ANDRESSA, FELIPE FRANCISCO, LUCAS, BARBOSA SORDI, ANA CAROLINI
Publikováno v:
Czech Journal of Animal Science; 2021, Vol. 66 Issue 9, p349-358, 10p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Farenzena, Roberta
Publikováno v:
Biblioteca Digital de Teses e Dissertações do UFSM
Universidade Federal de Santa Maria (UFSM)
instacron:UFSM
Universidade Federal de Santa Maria (UFSM)
instacron:UFSM
Coordenação de Aperfeiçoamento de Pessoal de Nível Superior Two in vivo digestibility assays with sheep were conducted to evaluate the impact of diet changing on nutritional variables, including voluntary intake, digestibility and ruminal ferment
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______3056::96d37c22effb44f59e2020d390799c71
http://repositorio.ufsm.br/handle/1/4352
http://repositorio.ufsm.br/handle/1/4352
Autor:
Farenzena, Roberta
Publikováno v:
Biblioteca Digital de Teses e Dissertações do UFSM
Universidade Federal de Santa Maria (UFSM)
instacron:UFSM
Universidade Federal de Santa Maria (UFSM)
instacron:UFSM
Coordenação de Aperfeiçoamento de Pessoal de Nível Superior In vitro assays were conducted to develop a method to estimate activity of bacterial enzymes in the rumen and the effect of changes in pH (5.5, 6.0, 6.5 and 7.0) and concentration of sol
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______3056::1fb9a11409584008a80d1d9bda0255c6
http://repositorio.ufsm.br/handle/1/10753
http://repositorio.ufsm.br/handle/1/10753
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.