Zobrazeno 1 - 7
of 7
pro vyhledávání: '"Farbo, Maria Grazia"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Farbo, Maria Grazia, Fadda, Costantino, Marceddu, Salvatore, Conte, Paola, Del Caro, Alessandra, Piga, Antonio
Publikováno v:
In Food Hydrocolloids April 2020 101
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Farbo, Maria Grazia
Mycotoxins are secondary metabolites produced by some filamentous fungi under certain conditions. The most important fungal genera producing mycotoxins that are found in food products are Aspergillus, Fusarium, Alternaria, and Penicillium. Ochratoxin
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______1389::326a9d3b909ea648ca3fe467e39a6083
http://eprints.uniss.it/11855/
http://eprints.uniss.it/11855/
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.