Zobrazeno 1 - 10
of 54
pro vyhledávání: '"Far-North Cameroon"'
Publikováno v:
Heliyon, Vol 10, Iss 9, Pp e29527- (2024)
The present paper applies a simplified Green-Ampt (GA) infiltration model for the numerical modelling of seepage processes within the body of the Maga earth dam, located in the Far-North Cameroon, under rainfall conditions. The parametrization approa
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/0a53a0233a424864ad505c30532d406f
Publikováno v:
Heliyon, Vol 9, Iss 3, Pp e14335- (2023)
The current study evaluates the suitability of Neem (Azadirachta Indica) wood ash as raw material in the production of ceramic bricks for their application in construction. Accordingly, for the fabrication of bricks, compositions were prepared by add
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/e51bddaf25164a94b3494f3f4702193f
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Saliou Mawouma, Nina Nicoleta Condurache, Mihaela Turturică, Oana Emilia Constantin, Constantin Croitoru, Gabriela Rapeanu
Publikováno v:
Foods, Vol 11, Iss 14, p 2026 (2022)
Sorghum and pearl millet are grain crops that can grow in semi-arid climates, with nutritional and bioactive properties superior to those of major cereals such as rice, wheat, and maize. However, these properties vary a lot, depending on the genetic
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/bdca7766a3ab4c5fa2bad8b5a51b3665
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Ponka Roger, Bouba Armand Abdou, Fokou Elie, Beaucher Eric, Piot Michel, Leonil Joëlle, Gaucheron Frédéric
Publikováno v:
Polish Journal of Food and Nutrition Sciences, Vol 65, Iss 3, Pp 183-190 (2015)
The aim of this study was to determine the nutritional composition of five varieties of pap (cereal product) commonly consumed in Maroua, city of the Far-North Region of Cameroon. The proximate composition (moisture, ash, protein, lipid, and crude fi
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/022997be470748c4b27047c600f00beb
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.