Zobrazeno 1 - 10
of 244
pro vyhledávání: '"Fanta M"'
Autor:
FANTA, M.1 michael.fanta@ujep.cz, BARTÁK, M.2,3
Publikováno v:
Addictology / Adiktologie. 2022, Vol. 22 Issue 2, p132-139. 8p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Czech Gynaecology / Česká Gynekologie; 2023, Vol. 88 Issue 1, p20-26, 7p
Publikováno v:
Czech Gynaecology / Česká Gynekologie; 2022, Vol. 87 Issue 4, p282-288, 7p
Autor:
Feleke Fanta M.
Injera is flat, thin, soft, usually circular bread like staple food for most Ethiopians. Its cooking process islong and sensitive to environmental conditions. Injera baking requires temperature ranging from 150oC to 180oC. To generate this temperatur
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______2659::64168508933ba6a7b4ad6753bfe1d58c
https://zenodo.org/record/5835660
https://zenodo.org/record/5835660
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.