Zobrazeno 1 - 6
of 6
pro vyhledávání: '"Fangio, M. F."'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Iglesias, A., Gimenez Martinez, P., Ramirez, C., Mitton, G., Meroi Arcerito, F. R., Fangio, M. F., Churio, M. S., Fuselli, S., Fanovich, A., Eguaras, M., Maggi, M.
Publikováno v:
Apidologie; Feb2021, Vol. 52 Issue 1, p186-198, 13p
Autor:
FANGIO, M. F.1,2, FRITZ, R.2
Publikováno v:
Italian Journal of Food Science / Rivista Italiana di Scienza degli Alimenti. 2013, Vol. 25 Issue 2, p181-188. 8p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Aarhus University
Fangio, M F, Martensen, P M, Roura, S I & Fritz, R 2010, ' Antimicrobial activity produced by Bacillus spp. isolated from food of plant origin ', Ital. J. Food Sci., vol. 22, no. 3, pp. 337-342 .
Fangio, M F, Martensen, P M, Roura, S I & Fritz, R 2010, ' Antimicrobial activity produced by Bacillus spp. isolated from food of plant origin ', Ital. J. Food Sci., vol. 22, no. 3, pp. 337-342 .
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::a1f9edccc817356ce88462277b43beb9
https://pure.au.dk/portal/en/publications/antimicrobial-activity-produced-by-bacillus-spp-isolated-from-food-of-plant-origin(bd60d2fc-442d-40c6-8a4e-aba3737343e2).html
https://pure.au.dk/portal/en/publications/antimicrobial-activity-produced-by-bacillus-spp-isolated-from-food-of-plant-origin(bd60d2fc-442d-40c6-8a4e-aba3737343e2).html
Autor:
Fangio MF; Departamento de Química, Facultad de Ciencias Exactas y Naturales, Universidad Nacional de Mar del Plata, Funes 3350 (7600) Mar del Plata, Argentina., Iurlina MO, Fritz R
Publikováno v:
Revista Argentina de microbiologia [Rev Argent Microbiol] 2007 Apr-Jun; Vol. 39 (2), pp. 120-3.