Zobrazeno 1 - 10
of 47
pro vyhledávání: '"Fangio, M. F."'
Autor:
FANGIO, M. F.1,2, FRITZ, R.2
Publikováno v:
Italian Journal of Food Science / Rivista Italiana di Scienza degli Alimenti. 2013, Vol. 25 Issue 2, p181-188. 8p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Iglesias, A., Gimenez Martinez, P., Ramirez, C., Mitton, G., Meroi Arcerito, F. R., Fangio, M. F., Churio, M. S., Fuselli, S., Fanovich, A., Eguaras, M., Maggi, M.
Publikováno v:
Apidologie; Feb2021, Vol. 52 Issue 1, p186-198, 13p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Meanti, Federica, Mussio, Chiara, Rocchetti, Gabriele, Rebecchi, Annalisa, Lucini, Luigi, Morelli, Lorenzo
Publikováno v:
Fermentation (Basel); Nov2024, Vol. 10 Issue 11, p545, 16p
Publikováno v:
Foods; Oct2024, Vol. 13 Issue 19, p3120, 25p
Publikováno v:
Aarhus University
Fangio, M F, Martensen, P M, Roura, S I & Fritz, R 2010, ' Antimicrobial activity produced by Bacillus spp. isolated from food of plant origin ', Ital. J. Food Sci., vol. 22, no. 3, pp. 337-342 .
Fangio, M F, Martensen, P M, Roura, S I & Fritz, R 2010, ' Antimicrobial activity produced by Bacillus spp. isolated from food of plant origin ', Ital. J. Food Sci., vol. 22, no. 3, pp. 337-342 .
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::a1f9edccc817356ce88462277b43beb9
https://pure.au.dk/portal/en/publications/antimicrobial-activity-produced-by-bacillus-spp-isolated-from-food-of-plant-origin(bd60d2fc-442d-40c6-8a4e-aba3737343e2).html
https://pure.au.dk/portal/en/publications/antimicrobial-activity-produced-by-bacillus-spp-isolated-from-food-of-plant-origin(bd60d2fc-442d-40c6-8a4e-aba3737343e2).html
Autor:
Abuzar1 (AUTHOR), Sharif, Hafiz Rizwan2 (AUTHOR) rizwan_nifsat@yahoo.com, Sharif, Mian Kamran1 (AUTHOR), Arshad, Rizwan3 (AUTHOR), Rehman, Abdur4 (AUTHOR), Ashraf, Waqas5 (AUTHOR), Karim, Aiman5 (AUTHOR), Awan, Kanza Aziz2 (AUTHOR), Raza, Husnain6 (AUTHOR), Khalid, Waseem7,8 (AUTHOR) waseem.khalid@uifst.uol.edu.pk, Asar, Turky Omar9 (AUTHOR), Al-Sameen, Mayada Ahmad10 (AUTHOR) mayada2013@ymail.com
Publikováno v:
International Journal of Food Properties. 2023, Vol. 26 Issue 2, p3407-3432. 26p. 4 Diagrams, 4 Charts.
Autor:
Isla, María Inés
Publikováno v:
Lilloa; 2024 Supplement, Vol. 61, p1-231, 203p
Publikováno v:
Frontiers in Plant Science; 2024, p01-18, 18p