Zobrazeno 1 - 10
of 35
pro vyhledávání: '"Fang, Kaixing"'
Autor:
Qin, Dandan, Wang, Qiushuang, Jiang, Xiaohui, Ni, Erdong, Fang, Kaixing, Li, Hongjian, Wang, Qing, Pan, Chendong, Li, Bo, Wu, Hualing
Publikováno v:
In Food Research International November 2023 173 Part 1
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Li Bo, Qing Wang, Pan Chendong, Wang Qiushuang, Li Hongjian, Jiang Xiaohui, Fang Kaixing, Qin Dandan, Wu Hualing
Publikováno v:
Tropical Plant Biology. 14:82-92
The purine alkaloid theacrine, synthesized in a high amount in Kucha (Camellia kucha (Chang et Wang) Chang), has shown multiple pharmacological effects such as anti-depression, dehydration and hypnotic activities. It is critical to better understand
Autor:
Hualing Wu, Shumei Liu, Pan Chendong, Li Hongjian, Wang Qiushuang, Chen Dong, Qin Dandan, Fang Kaixing, Jiang Xiaohui, Qing Wang, Li Bo
Publikováno v:
European Food Research and Technology. 246:2039-2053
Wild black tea varieties with almond odors were found in Guangdong, China. Few previous studies have investigated their metabolic profile during processing. Herein, we assessed the variations in the chemical components including the volatile flavor c
Autor:
Jiang Xiaohui, Qing Wang, Wang Qiushuang, Wu Hualing, Qin Dandan, Li Hongjian, Zhiqiang Xia, Fang Kaixing, Pan Chendong, Li Bo
Publikováno v:
Horticulture Research
The characteristic secondary metabolites in tea (theanine, caffeine, and catechins) are important factors contributing to unique tea flavors. However, there has been relatively little research on molecular markers related to these metabolites. Thus,
Autor:
Wang Qiushuang, Li Hongjian, Qing Wang, Jiang Xiaohui, Li Bo, Fang Kaixing, Qin Dandan, Hualing Wu, Pan Chendong
Publikováno v:
Food research international (Ottawa, Ont.). 138
Camellia kucha (Chang et Wang) Chang is a special tea in China, which is extremely bitter but beneficial for human health. However, there are no systematic studies on Kucha metabolites, especially those associated with bitterness. In this study, a no
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.