Zobrazeno 1 - 10
of 62
pro vyhledávání: '"Fang, Chuo"'
Autor:
de Aguiar Cipriano, Paula, Kim, Hyemee, Fang, Chuo, Paula Venancio, Vinicius, Mertens-Talcott, Susanne U., Talcott, Stephen T.
Publikováno v:
In Food Chemistry 16 April 2022 374
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Fang, Chuo1 (AUTHOR), Lau, Wei Ling2 (AUTHOR), Sun, Jiahong3 (AUTHOR), Chang, Rudy3 (AUTHOR), Vallejo, Adrian1 (AUTHOR), Lee, Donghy1 (AUTHOR), Liu, Jihua4 (AUTHOR), Liu, Han2 (AUTHOR), Hung, Yu-Han1 (AUTHOR), Zhao, Yitong2 (AUTHOR), Paganini-Hill, Annlia1 (AUTHOR), Sumbria, Rachita K.1,3 (AUTHOR), Cribbs, David H.4 (AUTHOR), Fisher, Mark1,5,6 (AUTHOR) mfisher@hs.uci.edu
Publikováno v:
Journal of Neuroinflammation. 2/25/2023, Vol. 20 Issue 1, p1-16. 16p.
Autor:
Kim, Hyemee, Krenek, Kimberly A., Fang, Chuo, Minamoto, Yasushi, Markel, Melissa E., Suchodolski, Jan S., Talcott, Stephen T., Mertens-Talcott, Susanne U.
Publikováno v:
In Journal of Functional Foods September 2018 48:243-251
Autor:
Fang, Chuo, Kim, Hyemee, Noratto, Giuliana, Sun, Yuxiang, Talcott, Stephen T., Mertens-Talcott, Susanne U.
Publikováno v:
In Journal of Functional Foods July 2018 46:101-109
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
In Current Developments in Nutrition June 2020 4 Supplement 2
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.