Zobrazeno 1 - 5
of 5
pro vyhledávání: '"Fan, Jun Ying"'
Publikováno v:
Liang you shipin ke-ji, Vol 31, Iss 4, Pp 63-68 (2023)
As a complex multiphase food, ice cream is composed of fat globules, bubbles and ice crystals dispersed in a semi-frozen solution. The fat content is usually 8%~16%, which plays an important role in the ice cream system. However, excessive fat intake
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/d87b471d27fc446981107b5faa4b673c
Autor:
Fan, Jun Ying1 (AUTHOR), Huang, Yuan1 (AUTHOR), Li, Yi1 (AUTHOR), Muluh, Tobias Achu1 (AUTHOR), Fu, Shao Zhi1,2 (AUTHOR) shaozhifu513@163.com, Wu, Jing Bo1,2,3 (AUTHOR) wjb6147@163.com
Publikováno v:
Cancer Medicine. Dec2022, Vol. 11 Issue 23, p4457-4468. 12p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Acta Physica Sinica. 29:897
In this work, the exact result of the problem of four-wave mixing in resonant absorbing media has been obtained. The effects of the degenerate four-wave mixing in the Nd3+: glass were calculated, the theoretical results agree well with the experiment
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.