Zobrazeno 1 - 3
of 3
pro vyhledávání: '"Fan, Endi"'
Publikováno v:
Shipin Kexue, Vol 44, Iss 2, Pp 240-247 (2023)
The composition and change of the microbial community during the fourth round of heap fermentation of Jiang-flavor baijiu were explored using traditional culture-dependent approaches and high-throughput sequencing, and flavor compounds from fermented
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/b02a3c9cd73b4beeb140930a3dac9c66
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Wu, Cheng, Hu, Jianfeng, Xie, Dan, Fan, Endi, Yang, Junlin, You, Xiaolong, Cheng, Pingyan, Huang, Wei, Hu, Feng, Wang, Diqiang
Publikováno v:
Food Science & Biotechnology; Jun2024, Vol. 33 Issue 8, p1909-1919, 11p