Zobrazeno 1 - 10
of 2 174
pro vyhledávání: '"False flax"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Blume R.Y., Sakharova V.H., Rabokon A.M., Shumilova A.V., Shiyan N.M., Mosyakin S.L., Blume Y.B.
Publikováno v:
Ukrainian Botanical Journal, Vol 81, Iss 1, Pp 52-62 (2024)
False flax (Camelina sativa, Brassicaceae), an emerging biofuel oilseed crop, demonstrates a very limited genetic diversity, which conditioned the high scientific interest to its closest wild relative, C. microcarpa, which is suitable for interspecif
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/59d9add833884419b21f29812876ac52
Publikováno v:
Agronomy Research. 2022, Vol. 20 Issue 2, p302-309. 8p.
Publikováno v:
Journal of Agricultural & Food Chemistry; 8/21/2024, Vol. 72 Issue 33, p18742-18752, 11p
Publikováno v:
Contemporary Agriculture, Vol 72, Iss 1-2, Pp 22-30 (2022)
Alternative plant cultures with favorable agronomic characteristics are a great source of refined edible oil and renewable industrial oil products. False flax stands out as a species with modest growing requirements, short vegetation and diverse use.
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/b11c4b6b16a04ea7bac70ae6352c9aa9
Publikováno v:
AIP Conference Proceedings; 2023, Vol. 2777 Issue 1, p1-6, 6p
Publikováno v:
Polish Journal of Food and Nutrition Sciences, Vol 70, Iss 2, Pp 189-198 (2020)
The phenolic compound profile and antioxidant potential of the false flax (Camelina sativa L.) plant, harvested at five morphological stages, that is, from the vegetative to the ripe seed-pod stage, have been investigated. False flax extracts were pr
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/cebf60d56c194bf1b11a88c2fefcca01
Publikováno v:
Journal of Central European Agriculture, Vol 19, Iss 3, Pp 571-586 (2018)
In the seasons 2012/2013 - 2014/2015 an experiment was conducted in the fields of the Experimental Station Variety Examination in Przecław. The evaluated factors were as follows: (A) - sowing time (early, optimal, delayed) and (B) – Polish winter
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/7b2c207718194a848d5a5b07aa4dfc42