Zobrazeno 1 - 10
of 109
pro vyhledávání: '"Falentin H"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Variability of bacterial biofilms of the 'Tina' wood vats used in the Ragusano cheese-making process
Autor:
Licitra, Giuseppe, Ogier, J. C., Parayre, S., Pediliggeri, C., Carnemolla, T. M., Falentin, H., Madec, M. N., Carpino, S., And, S. LORTAL NOVEMBER . P., Vol
Publikováno v:
Applied and Environmental Microbiology
Applied and Environmental Microbiology, American Society for Microbiology, 2007, 73 (21), pp.6980-6987. ⟨10.1128/AEM.00835-07⟩
Applied and Environmental Microbiology, American Society for Microbiology, 2007, 73 (21), pp.6980-6987. ⟨10.1128/AEM.00835-07⟩
Ragusano cheese is a “protected denomination of origin” cheese made in the Hyblean region of Sicily from raw milk using traditional wooden tools, without starter. To explore the Ragusano bacterial ecosystem, molecular fingerprinting was conducted
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::e29f6b609f55a158982d1f914deb0db2
https://hal.inrae.fr/hal-02669039
https://hal.inrae.fr/hal-02669039
Autor:
Giuseppe LICITRA, Parayre, S., Falentin, H., Carpino, S., Fallico, V., Pediliggieri, C., Lortal, S.
Publikováno v:
ResearcherID
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::8932ccc98e7a99661663b73ff6db4e67
http://hdl.handle.net/20.500.11769/101936
http://hdl.handle.net/20.500.11769/101936
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.