Zobrazeno 1 - 10
of 47
pro vyhledávání: '"Falendysh N"'
Autor:
Blazhenko, M.1 blagmary@ukr.net, Falendysh, N.2 falendysh96@gmail.com
Publikováno v:
Grain Products & Mixed Fodder's. Sep2024, Vol. 24 Issue 3, p32-38. 7p.
Publikováno v:
Food Science & Technology (2073-8684). 2021, Vol. 15 Issue 4, p77-86. 10p.
Autor:
Adamczyk G; Department of Food Technology and Human Nutrition, Institute of Food Technology and Nutrition, College of Natural Sciences, University of Rzeszow, Zelwerowicza Street 4, 35-601 Rzeszów, Poland., Ivanišová E; Institute of Food Sciences, Faculty of Biotechnology and Food Sciences, Slovak University of Agriculture in Nitra, Trieda Andreja Hlinku 2, 949 76 Nitra, Slovakia., Kaszuba J; Department of Food Technology and Human Nutrition, Institute of Food Technology and Nutrition, College of Natural Sciences, University of Rzeszow, Zelwerowicza Street 4, 35-601 Rzeszów, Poland., Bobel I; Department of Bakery and Confectionary Goods Technologies, Educational and Scientific Institute of Food Technology, National University of Food Technologies, 68 Volodymyrska Street, 01601 Kyiv, Ukraine., Khvostenko K; Department of Bread, Confectionary, Pasta Products and Food Concentrates Technology, Odessa National Academy of Food Technologies, 112 Kanatna Street, 65039 Odessa, Ukraine., Chmiel M; Department of Carbohydrates Technology, Faculty of Food Technology, University of Agriculture in Kraków, Balicka Street 122, 30-149 Kraków, Poland., Falendysh N; Department of Bakery and Confectionary Goods Technologies, Educational and Scientific Institute of Food Technology, National University of Food Technologies, 68 Volodymyrska Street, 01601 Kyiv, Ukraine.
Publikováno v:
Foods (Basel, Switzerland) [Foods] 2021 Oct 07; Vol. 10 (10). Date of Electronic Publication: 2021 Oct 07.
Autor:
Kaur, Harjinder1, Singh, Gurpreet1 gurpreetraje@rediffmail.com, Rodge, Rahul R.1, Kaushik, Rupesh1
Publikováno v:
Asian Journal of Dairy & Food Research. Sep2024, Vol. 43 Issue 3, p462-469. 8p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Emirates Journal of Food & Agriculture (EJFA). 2024, Vol. 36 Issue 1, p1-11. 11p.
Publikováno v:
Applied Sciences (2076-3417); Oct2024, Vol. 14 Issue 20, p9392, 18p
Autor:
Dessalegn, Melkam1,2 (AUTHOR) melkamdessalegn@gmail.com, Andualem, Berhanu2 (AUTHOR)
Publikováno v:
International Journal of Food Properties. 2023, Vol. 26 Issue 2, p3030-3047. 18p. 1 Color Photograph, 1 Diagram, 7 Charts, 3 Graphs.
Publikováno v:
Ukrainian Food Journal. 2021, Vol. 10 Issue 3, p427-458. 32p.