Zobrazeno 1 - 10
of 59
pro vyhledávání: '"Faleiro, Leonor"'
Autor:
Duarte, Hugo, Aliaño-González, María José, Cantos-Villar, Emma, Faleiro, Leonor, Romano, Anabela, Medronho, Bruno
Publikováno v:
In Talanta 15 January 2024 267
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Duarte, Hugo, Gomes, Valentim, Aliaño-González, María José, Faleiro, Leonor, Romano, Anabela, Medronho, Bruno
Publikováno v:
Wood Science & Technology; Sep2023, Vol. 57 Issue 5, p1175-1196, 22p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Repositório Científico de Acesso Aberto de Portugal
Repositório Científico de Acesso Aberto de Portugal (RCAAP)
instacron:RCAAP
Repositório Científico de Acesso Aberto de Portugal (RCAAP)
instacron:RCAAP
In Mediterranean countries such as Italy and Portugal an ancient practice among beekepers is the production of a honey-based product that is called "agua-mel" (Portuguese designation) or "abbamele" (Italian designation) that have not only food applic
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::ce202993d438023251f8576a3e2ebad8
https://hdl.handle.net/10400.1/6316
https://hdl.handle.net/10400.1/6316
Autor:
Faleiro, Leonor
The antimicrobial activity of essential oils and their components has been recognized for a very long time. Essential oils (EOs) are made from a very complex mixture of volatile molecules that are produced by the secondary metabolism of aromatic and
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______1505::54d83d40fdf5d987d52d9352cb86cbce
https://hdl.handle.net/10400.1/5368
https://hdl.handle.net/10400.1/5368
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.